PINK IZDAO SAOPŠTENJE, SADA NEMA NAZAD! TIČE SE ZADRUGE: Ova žena sada postaje GLAVNA!
Željko Mitrović, Foto: Zorana Jevtić

obelodanjeno

PINK IZDAO SAOPŠTENJE, SADA NEMA NAZAD! TIČE SE ZADRUGE: Ova žena sada postaje GLAVNA!

Televizija "Pink" je zvanično otkrila novo TV lice ''Elite''.

Objavljeno: 17:31h

Televizija "Pink" je zvanično otkrila novo TV lice ''Elite''.

Naime, Ana Radulović postaje deo voditeljske ekipe koju čine Dušica Jakovljević, Ivana Šopić, Maša Mihailović i Darko Tanasijević.

Popularna voditeljka, atraktivnim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, iz dana u dan će se družiti sa publikom putem malih ekrana ali i ''Elitnim'' takmičarima.

Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma.

Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada.

Podsetimo, Ana Radulović voditeljka emisije "Narod pita", doživela je neprijatnost u studiju kada je bivša zadrugarka Ana Ćurčić polila sokom u toku programa

Nakon uključenja Mikija Đuričića koji je izneo stav o njenom odnosu sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem i njenoj višemesečnoj, kako je rekao, manipulaciji, Ana je izgubila kompas.

Na dodadno pitanje voditeljke koja je kao i svake večeri radila svoj posao, Ćurčićeva je uzela čašu soka, prolila ga i napustila studio.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Javnost i publika oštro su osudili ovaj čin, a Kurir je stupio u kontakt sa Anom Radulović nakon nemilog događaja kako bi dala svoj sud o svemu što se dogodilo prethodne noći.

- Ne bih previše komentarisala situaciju od sinoć, gledaoci su tu da procene sami, snimak postoji i svaki moj komentar je suvišan - izjavila je Ana za Kurir.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.