NOVA VODITELJKA ZADRUGE SE DIREKTNO OBRATILA ŽELJKU I MILICI MITROVIĆ: Rečima ZAKUCALA u metu
Ana Radulović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

iskrena

NOVA VODITELJKA ZADRUGE SE DIREKTNO OBRATILA ŽELJKU I MILICI MITROVIĆ: Rečima ZAKUCALA u metu

Ona je nova voditeljka Elite

Objavljeno:

Ana Radulović biće nova voditeljka "Zadruge", čija sedma sezona uskoro startuje na "Pinku".

Ona je sad otkrila kako se oseća povodom novog poslovnog angažmana, te se zahvalila Željku i Milici Mitrović, koji stoje iza narednog serijala, nazvanog "Elita".

- Osećam se tako da ću svakog trenutka da zaplačem od sreće i da sam od trenutka kada sam postala voditeljka "Elite" naježena. Osećam preveliku zahvalnost čelnicima i produkciji koji su odlučili da budem deo najvećeg projekta i mislim da večeras neću moći da spavam od uzbuđenja i sreće. Svake godine nas produkcija iznenadi i projekat je sve gledaniji i gledaniji, mogu da zamislim šta će sada da se desi - kazala je Ana.

Ana Radulović se obratila čelnicima Pinka
Ana Radulović se obratila čelnicima Pinkafoto: M.M./ATAImages

- Već znamo šta nas čeka kada vidimo ko su objavljena četiri učesnika. Vredno se radi na pripremama i u strogoj tajnosti, te me baš to i dodatno raduje što ćemo se iznenađivati iz trenutka u trenutak - dodala je ona za "Pink".

- Sve kolege već poznajem i dugo i privatno se družimo. Nisam stigla sve da obavestim i da je informacija sveža, čestitke mi pristižu sa svih strana i zaista sam uzbuđena zbog toga što ću se naći u ovakvom do sada neviđenom projektu kao što je "Elita". Ne znam da li mi veruješ, ali dok razgovaram s tobom, meni telefon konstantno zvoni. Jako sam uzbuđena! - zaključila je ona.

Ana Radulović, inače, postaje deo voditeljske ekipe koju čine Dušica Jakovljević, Ivana Šopić, Maša Mihailović i Darko Tanasijević.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.