SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 7 JE TU!
Elita, Foto: Instagram/milica.mitrovic.pink

potvrđeno

SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 7 JE TU!

U Šimanovcima uveliko traju radovi na potpunom preuređenju luksuznog kompleksa, čitavog grada u kom će narednih meseci živeti učesnici rijalitija "Elita"

Objavljeno: 23:17h

Novi rijaliti šou Elita startuje uskoro, a interesovanje publike za početak programa je nikad veće.

U Šimanovcima uveliko traju radovi na potpunom preuređenju luksuznog kompleksa, čitavog grada u kom će narednih meseci živeti učesnici rijalitija "Elita", a radove lično nagledaju vlasnici Pinka Željko i Milica Mitrović, koji ništa ne prepuštaju slučaju, već su uključeni u svaki segment rada na megalomanskom projektu kojim planiraju da ponovo ispišu televizijsku istoriju i osvoje nova svetska priznanja.

Oni su sve svoje vreme posvetili i maksimalni fokus stavili na najsitnije detalje ovog gigantskog projekta kojim će još jednom u nizu očarati vernu, milionsku publiku koja Pink već 29 godina drži na samom tronu, te ne treba da čudi što bračni par Mitrović godinama unazad, bez izuzetka, zauzima vodeće, liderske pozicije na listama najmoćnijih ljudi u medijima i šoubiznisu.

Zavirite u spisak prvih ukućana šoua
Zavirite u spisak prvih ukućana šoua foto: RTV Pink printscreen

Vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu.

Za sada je produkcija "Elite" potvrdila učešća svega nekoliko takmičara novog rijalitija, što je izazvalo ogromnu pažnju kako u medijima, tako i na društvenim mrežama, publika jedva čeka da u potpunosti konačno upozna Milenu Kačavendu, bivšu prijateljicu Ane Ćurčić, koju su prozvali "kuma nacionale".

Šta je zapravo istina, a šta laž o njihovom odnosu, koje su to kontroverze koje se vezuju za njihova imena, zbog čega je pukla tikva odmah posle Aninog izlaska iz rijalitija, Milena će, nema sumnje, otkriti gledaocima "Elite".

Opšte oduševljenje izazvala je informacija da će učesnik biti i poznati novinar Marko Đedović, koji bez dlake na jeziku raskrinkava učesnike, iznosi svoje stavove i komentariše sva aktuelna zbivanja, ali i rijaliti zvezda Mensur Ajdarpašić, koji je u prethodnim učešćima u rijalitiju zbog svoje iskrenosti, ali i načina na koji se bori za ljubav, stekao veliku podršku fanova.

Ana Radulović, Ana Ćurčić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Takođe, do sada je zvanično potvrđeno i učešće Slobodana Josipovića, diplomiranog ekonomiste i čuvenog političkog analitičara.

On je pre mesec dana zvanično potpisao ugovor za učešće u megalomanskom projektu televizije Pink, a ovo je samo još jedan od pokazatelja da će šou biti potpuno drugačiji, gde će se naći i mnogobrojni fakultetski obrazovani takmičari!

U medijima se, kao i na društvenim mrežama, spekulisalo hoće li biti izmena u voditeljskom timu novog projekta TV Pink, a ubrzo je Milica Mitrović, direktorka programa TV Pink, zvanično imenovala voditelje "Elite" - novi rijaliti vodiće popularni voditelji Pinka Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević i Ivana Šopić, Maša Mihailović, novo TV lice "ružičastog jata", kao i Ana Radulović, koja se pre nekoliko dana zvanično pridružila timu voditelja "Elite", što je obradovalo televizijsku publiku.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.