VODITELJKA KOJA JE PREVARILA NACIJU I IZMISLILA SMRT ULAZI U ZADRUGU: Da li je ovo MOGUĆE?
Foto: Nemanja Nikolić

hit

VODITELJKA KOJA JE PREVARILA NACIJU I IZMISLILA SMRT ULAZI U ZADRUGU: Da li je ovo MOGUĆE?

Ona je sa pratiocima na Instagramu podelila da ulazi u "Elitu" i da nema honorar

Objavljeno:

Novi rijaliti projekat „Elita” počinje sa emitovanjem 3. septembra, a javnost sve više intrigira ko će biti deo ovog formata.

Za sada su poznata samo neka od imena, poput Milene Kačavende, Marka Đedovića, Miljane Kulića, Osmana i Kristine Karić, Mensura Ajdarpašića, a na svom Instagramu ulazak je potvrdila i kontroverzna učesnica rijalitija, voditeljka i nekadašnja učesnica "Parova" Slađana Petrušić.

Naime, ona je sa pratiocima na Instagramu podelila da ulazi u "Elitu" i da nema honorar, te da igra na sve ili ništa, ali i da se nada isključivo pobedi.

Slađana Petrušić ulazi u Zadrugu?
Slađana Petrušić ulazi u Zadrugu?foto: Nemanja Nikolić

- Ulazim u „Elitu”, budite mi podrška kao nekad. Ulazim bez honorara. Zanima me samo prvo mesto - ili pobeda ili izlazim sa nulom. Narod odlučuje - napisala je Slađa u okviru svojih Instagram storija.

Pre nekoliko meseci Slađa je dospela u žižu javnosti kada je lažirala svoju smrt, zbog čega je naišla na osudu brojnih fanova.

Pre nekoliko meseci Slađa je dospela u žižu javnosti kada je lažirala svoju smrt
Pre nekoliko meseci Slađa je dospela u žižu javnosti kada je lažirala svoju smrtfoto: Nemanja Nikolić

Tada se na njenom zvaničnom profilu pojavilo saopštenje koje je navodno potpisala njena porodica da je Slađa preminula, objavljen je čak i datum sahrane, ali je to demantovala njena sestra od tetke koja je sve vreme tvrdila da je to još jedna od Petrušićkinih izmišljotina kako bi privukla pažnju. To se na kraju pokazalo i kao istina, kada se bivša učesnica "Parova" oglasila na jednom portalu, a onda i na svom Instagramu.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.