SVE TRAGEDIJE I NESREĆE RIJALITI UČESNIKA: Mračne stvari su se DEŠAVALE, a ovo su NJIHOVE SUDBINE
Policija, Foto: Printskrin/Youtube/Parovi TV HAPPY, Luka Šarac, Marina Lopičić, printscreen/Facebook/Antal Skendžić

JEZIVO!

SVE TRAGEDIJE I NESREĆE RIJALITI UČESNIKA: Mračne stvari su se DEŠAVALE, a ovo su NJIHOVE SUDBINE

Rijaliti je dugi niz godina omiljeni izvor zabave ljudima, međutim dešavale su se mnoge tragične stvari

Objavljeno:

Sve je počelo 2006. godine "Velikim bratom", a onda su se nizali razni projekti na različitim televizijama, ceo koncept se godinama menjao, a kroz svega par dana nas očekuje početak "Elite".

Ipak, da nije sve tako zabavno i "belo" svedoče tragedije koje su obeležile gotovo svaki rijaliti format, te često u medijima možemo pročitati kako učesnike istih prati određeno prokletstvo.

Učesnik prve sezone, Antal Skendžić, ubio je svoju majku i završio u zatvoru. Nakon izlaska njegovi napadi nisu su utišali, te je ubrzo upao u dom svoje bake, pretivši joj ubistvom u slučaju da mu ne prepiše svoju nekretninu.

Ubio je svoju majku
Ubio je svoju majkufoto: printscreen/Facebook/Antal Skendžić

Pokojnom pevaču, Bori Drljači, koji je takođe bio deo pomenutog rijalitija je tada preminula supruga, a uzrok njene smrti bio kancer dojke, da bi i sam pevač preminuo par godina kasnije.

Tragedija u kojoj su život izgubili Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin samo je jedna u nizu stravičnih smrti kojima je zajednička vila na beogradskom Košutnjaku. Prvo je ljubavni par doživeo saobraćajnu nesreću u selu Lisović, na putu do Ksenijine vikendice, za koju su mnogi mislili da je Filipov način da ih oboje još tada usmrti. Dva meseca nakon toga, 16. marta 2010, Filip je Kseniji oduzeo život, a potom izvršio samoubistvo. Kapisoda je bio učesnik treće sezone "VIP Velikog brata" 2009. godine, kad je osvojio treće mesto.

Priču Ksenije Pajčin svi dobro znamo
Priču Ksenije Pajčin svi dobro znamofoto: Marina Lopičić

Pogibija troje učesnika Elmira Kuduzovića, Stevana Zečevića Zeke i Zorice Lazić, koji su stravično nastradili u saobraćajnoj nesreći je još jedna u nizu tragedije i tada je odlukom produkcije ukinuto snimanje Velikog brata.

Još tokom emitovanja prve i jedine sezone "Operacije Trijumf", snimane u istoj kući u kojoj se odigravao i "Veliki brat", dogodile su se čak tri smrti. Prvo su Danijel Pavlović, a potom i Đorđe Gogov ostali bez dede. Mesec dana nakon toga već sada pokojnoj Marini Tucaković iznenada je preminuo sin Miloš Radulović, star samo 24 godine, i to je razlog zbog kojeg je ona napustila projekat.

Učesnica istog takmičenja, tada 20-godišnja Milica Majstorović, pokušala je da se ubije, navodno zbog tereta tadašnje popularnosti, nesrećne ljubavi i depresije koja ju je pratila.

Marina je imala nesrećnu sudbinu
Marina je imala nesrećnu sudbinufoto: Luka Šarac

Adnan Babajić, pobednik šoua "Operacija Trijumf", imao je saobraćajnu nesreću, a dva dana pred zakazanu svadbu preminula mu je majka.

Nakon toga je ćerka Milića Vukašinovića preminula tako što se ugušila usled predoziranja lekovima.

Jedna od najvećih tragedija i misterija svakako se veže za ime Marijane Seifert, pobednice Velikog brata 2011. godine, koja je tokom prošle godine nestala, nikada nije pronađena, a njena sestra Maja tvrdi da je ubijena i pokopana.

Divna je bolovala od teške bolesti
Divna je bolovala od teške bolestifoto: Damir Dervišagić

Divna Karleuša je takođe bila u sastavu učesnika, a 3.marta 2019. godine je preminula od posledica opake bolesti.

Jedan od nastradalih je Dalibor Andonov Gru, koji je poginuo vozeći kajt na Dunavu, a u Velikom Bratu je zauzeo drugo mesto, nakon čega je odbijao ponude za ponovne ulaske.

Svi pamte kada je Sani Trik FX tokom boravka na "Farmi" u jednoj nedelji ostao bez dva bliska člana porodice.

Ekrem nije preživeo intervenciju na srcu
Ekrem nije preživeo intervenciju na srcufoto: Printskrin/Youtube/Parovi TV HAPPY

Ekrem Jevrić je napustio "Parove" kako bi obavio intervenciju, a nikada se više nije vratio jer je od iste i preminuo.

Učesnik "Zadruge", Jovica Putnjiković, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću i to u momentu dok je njegova verenica bila deo istog programa, ona ga je svega par nedelja kasnije ostavila i prevarila sa drugim muškarcem sa kojim danas ima dete.

Tokom Zadruge 6, Maja Marinković je morala da napusti imanje zbog smrti dede.

Poslednja u nizu nesreća je vezana zaDavora Andročeca iz Stare Gradiške, učesniks RTL-ovih šoua „Superpar“ i „Večera za 5 na selu“ koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u 52. godini

Bonus video:

02:40

NUĆI MI JE SUPER LIK, PRIMETILI SMO SE NA NASTUPU I SAMO GLEDALI! Maja Marinković bacila oko na repera: Trenutno sam slobodna

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.