"ČOVEK MI JE UNIŠTIO ŽIVOT!" Zadrugarka SLOMLJENA progovorila o braku, JECA NA SAV GLAS
Aneli Ahmić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

UŽAS!

"ČOVEK MI JE UNIŠTIO ŽIVOT!" Zadrugarka SLOMLJENA progovorila o braku, JECA NA SAV GLAS

Ona je imala veliku nesreću u ljubavi

Objavljeno:

Noćas je tokom emisije "Pretres nedelje", Aneli Ahmić ispričala svoju bolnu ispovest o odonosu sa suprugom. Otkrila je sve što zna o njegovoj vezi sa Stanijom Dobrojević. Aneli ja za vreme reklama podelila sa Miljanom Kulić kako je počela njihova ljubavna priča.

- On me je privukao, hteo je porodicu. Dopisivali smo se dva meseca, svideo mi se. Došao je po mene, išli smo kod njega, na ručak i napravio mi je dete. Ja sam otišla kod mame nakon sedam dana i on je saznao da sam trudna. Bila sam trudna, on je bio u zatvoru zbog kazne od 20.000 evra. Ja sam svoj auto prodala i kupila neki drugi da bi on imao da vozi i da radi. Ja sam se porodila, nije mi doneo ni cveće u bolnicu, nismo imali para.

- Nakon mesec dana od porođaja, on počinje da radi i počinjemo bolje da živimo. Opet je počeo da mulja i da radi. On otvara na druge ljude firme jer ne može na sebe i onda on digne pare iz te firme i sje*e ih sve! Sje**o je ženu koja je sirotinja i kojoj je davao hiljadu evra platu zbog toga što je otvorio na njeno ime firmu - rekla je Aneli.

Aneli je imala tešku životnu priču
Aneli je imala tešku životnu pričufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Meni nije samo jasno kako je on otišao na Stanijin poziv. Je l' su oni bili ranije zajedno?! - rekla je Slađa.

- Ja sam sigurna da joj je poslao par hiljada evra, ali to nisu njegove pare. On je galantan. Austrijski mediji su objavili poternicu njegovu. Sad je došao iz Majamija i imao je suđenja za firmu, zato on beži. On je meni rekao da završava sa Austrijom 01.09. - rekla je Aneli.

- Ona je bila do skoro na Zlatiboru - rekla je Slađa.

- Čovek mi je život uništio, ovde sam zbog njega. Svako veče smo gledali "Zadrugu", tu sam zbog njega, a ne zato što sam želela. Naterao me je da dođem ovde. Obećao mi je da će mi davati alimentaciju svakog meseca i nije to ispoštovao. To boli, još mi je rekao da nije dete njegovo - plakala je Aneli.

- Ti si morala ovde da dođeš da zaradiš za svoje dete. Miljana zna sama kako je došla da se bori za decu, evo i ona sada plače. Nemoj da plačeš Miljana - rekla je Slađa.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.