OVO SU SVI ČEKALI! Zvezdan stiže u ELITU? Dolazi BESAN KAO RIS zbog ove žene, SPREMA SE HAOS
Foto: Nemanja Nikolić

BIĆE SKANDALA

OVO SU SVI ČEKALI! Zvezdan stiže u ELITU? Dolazi BESAN KAO RIS zbog ove žene, SPREMA SE HAOS

Desio se dugonajavljivani razgovor Milene Kačavende i Marka Đedović koji je šokirao sve

Objavljeno: 08:21h

Učesnica "Elite" Milena Kačavenda, kako je i najavila pre samog ulaska na imanje u Šimanvocima, ne prestaje da raskrinkava i iznosi razne tvrdnje i optužbe na račun bivšeg robijaša i zadrugara Zvezdana Slavnića, koji će, , uskoro i sam postati deo rijalitija.

Naime, kako za Republiku portal otkriva dobro obavešteni izvor, Slavnić će, nakon što je pred kraj prethodne sezone "Zadruge" diskvalifikovan iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja, ponovo ući u trku za glavnu nagradu od 100.000 evra.

- Zvezdan je besan kao ris nakon svega što je Kačavenda zajedno sa Markom Đedovićem izgovorila na njegov račun. Čovek je poludeo, hoće po svaku cenu da uđe u "Elitu" i javno se obračuna sa tom ženom jednom zasvagda! Milena je uglavnom slagala sve što je rekla i Zvezdan joj ovo neće oprostiti, rešio je stane na put njenim "koskama" koje već dva dana baca uživo u programu. Rekao mi je ulazi za veliki honorar i spreman je na sve - otkriva upućeni izvor.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ove godine će igrati drugačiju igru. Zvezdan je zaljubljen u rijaliti, što bi klinci rekli, loži ga da bude pred kamerama i to je postalo njegov život. Jedva čeka da postane deo "Elite" i kaže šta ima, a znate i sami kakav je kad poludi, siguran sam da će biti haosa... Čeka se pravi momenat - zaključuje izvor.

Slavnić će ponovo ući u trku za glavnu nagradu od 100.000 evra.
Slavnić će ponovo ući u trku za glavnu nagradu od 100.000 evra.foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, nakon što se u "Eliti" desio dugonajavljivani razgovor Milene Kačavende i Marka Đedovića, tokom koje su iznete šokantne optužbe na račun drugoplasirane učesnice šeste sezone "Zadruge", Ane Ćurčić, i njenog nekadašnjeg nevenčanog supruga, bivšeg robijaša Zvezdana Slavnića, oglasio se upravo on, u nameri da, kako kaže, stane na put raznim "teorijama zavere".

Bonus video:

06:25

ĐOKOVIĆ UNIŠTIO FRICA I PUBLIKU: Novak uz skandalozno ponašanje publike nije dao ni gram šanse Amerikancu

(Espreso/republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.