MILJANA KULIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM: Saznala za Nenadovu tajnu vezu sa OVOM ZADRUGARKOM, pa iznela JEZIVE DETALJE
Miljana Kulić, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

POBESNELA

MILJANA KULIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM: Saznala za Nenadovu tajnu vezu sa OVOM ZADRUGARKOM, pa iznela JEZIVE DETALJE

Teodora je objašnjavala kako ne isključuje mogućnost da uplovi u vezu sa Bebicom, a onda je Miljana krenula da urla iz petnih žila.

Objavljeno:

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do neočekivanog izliva besa Miljane Kulić, kada je Nenad Macanović Bebica govorio o svojim aferama i simpatijama prema Teodori Delić, sa kojom provodi sve više vremena i čija pažnja mu prija.

Teodora je objašnjavala kako ne isključuje mogućnost da uplovi u vezu sa Bebicom, a onda je Miljana krenula da urla iz petnih žila i objašnjava kako je Macanović tek sada pokazao svoje pravo lice.

- Moji roditelji su gledali na njega kao na sina. Mene je izdao, ur*nirao je na mene i moje majčinstvo. Pričao je da dete treba da mi se oduzme. Onaj što je bio sa mnom je lažni Nenad, a ovo sada je pravi Nenad, to je istina - vikala je Miljana.

Teodora Delić priznala emocije prema Bebici
Teodora Delić priznala emocije prema Bebicifoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Bebica mi jako prija, energetski se poklapamo. Smejem se pored njega i rasoložena sam. Mi smo u prijateljstkom odnosu. Ima jako lep osmeh, prija mi, ali fizičiki nije moj tip - kazala je Teodora.

Bebica priznao da ima simpatije prema Teodori
Bebica priznao da ima simpatije prema Teodorifoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Ja nemam emocije prema njemu. On je mrtav za mene. Neću im smetati ako tu nešto postoji, želim im sve najlepše. Muka mi je da slušam kako ću ja nekome pretiti, to sam radila samo Zoli i nikome više - nastavila je Kulićeva.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.