ASMIN DURDŽIĆ IZNEO SKANDALOZNE TVRDNJE O STANIJOM BIVŠEM DEČKU: Tvrdi da se BAVI PROSTITUCIJOM, narod ZABEZEKNUT
Stanija, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li je ovo moguće?

ASMIN DURDŽIĆ IZNEO SKANDALOZNE TVRDNJE O STANIJOM BIVŠEM DEČKU: Tvrdi da se BAVI PROSTITUCIJOM, narod ZABEZEKNUT

Asmin izneo iznenađujeće tvrdnje o Stanijinom bivšem dečku

Objavljeno: 11:30h

Asmin Durdžić, koji se našao u centru medijske pažnje zbog toga što ga je bivša partnerka Aneli Ahmić u rijalitiju "Zadruga" optužila za prevaru sa Stanijom Dobrojević, sada je izneo šokantne tvrdnje o Marku Markoviću, bivšem dečku starlete.

- Prosio je pare od žene koja sedi u invalidskim kolicima. Nije imao dva evra za autobus iz Novog Sada do Rume kad je odlazio kod Stanije, a ovamo priča da je radio kao fitnes trener. Lagao je Staniju da ide da radi nešto, a uzimao je od te žene po 100 ili 200 evra, sve zavisi kako kad. Ona je bila njegov fan i u pitaju je starija žena. Čak i znam ko je ta žena, ali ne smem javno da objavim. Živi kod mame i tate, ljudi pošteno rade i bore se, a on i brat sve uzimaju od njih. Ima 30 godine, a uzima pare od oca - sramota! Čim se upozna sa nekom devojkom, hoće odmah da se useli kod nje. - rekao je za domaće medije.

- Znam da se Marko bavi prostitucijom, ali ne spava sa ženama nego sa muškarcima. Košta 50 evra sat vremena. U Berlinu je dobio 300 evra za tri sata. Imao je intimne odnose sa čovekom iz Poljske u Berlinu. Kada je sa ženama u vezi, to mu je samo maska. Stanija ga je ostavila zbog toga, ali nije htela u javnosti loše da priča o njemu. Krila je to u sebi, zgadio joj se, našla mu je intimne poruke sa dečkom - tvrdi Asmin Durdžić za Blic.

Asmin Durdžić  izneo šokantne tvrdnje o Marku Markoviću, bivšem dečku starlete
Asmin Durdžić izneo šokantne tvrdnje o Marku Markoviću, bivšem dečku starletefoto: printscreen/instagram/bet_men_007

Inače, u svojoj ispovesti za "Blic" Asmin Durdžić je otkrio detalje odnosa sa Aneli, ali i Stanijom.

U jeku skandala, spomenuo je i Marka Markovića, nekadašnjeg momka Stanije Dobrojević.

Asmin Durdžić  izneo šokantne tvrdnje o Marku Markoviću, bivšem dečku starlete
Asmin Durdžić izneo šokantne tvrdnje o Marku Markoviću, bivšem dečku starletefoto: Printscreen/ Instagram/ stanijadobrojevic

- Stanija mene nikad nije iskoristila, kad odemo na ručak normalno da ću da platim. Šta treba da budem Marko Marković da meni ona plaća stan i ručak. Imam svoj muški stav - bio je oštar Durdžić, a onda je priznao da ne želi da odustane od Stanije i budućnosti sa njom.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.