ISPLIVALE KAČAVENDINE FOTKE IZ PSIHIJATRIJE: Kuma ne liči na sebe, PRIZOR JE VEOMA UZNEMIRUJUĆ (FOTO)
Milena Kačavenda, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li je moguće?

ISPLIVALE KAČAVENDINE FOTKE IZ PSIHIJATRIJE: Kuma ne liči na sebe, PRIZOR JE VEOMA UZNEMIRUJUĆ (FOTO)

Milena je u rijalitiju govorila o svom psihičkom stanju nakon razvoda, a sada su isplivale fotografije sa jedne od terapija

Objavljeno: 14:12h

Milena Kačavenda, nekadašnja kuma Ane Ćurčić, postala je učesnica "Zadruge 7 Elita", a pred kamerama je iznela bolne detalje svoje prošlosti.

Milena je, naime, u emisiji ''Pretres'' otkrila da postoji fotografija iz psihijatrijske ustanove, koju je poslala Ani Ćurčić, a sa kojom je bivša prijateljica navodno ucenjuje.

O tome je otvoreno pričala pred milionima gledalaca, a sada je isplivala spomenuta fotografija na Tviteru.

- Postoji jedna fotografija na koju sam se ja šokirala, vezano za period posle moga razvoda. Otišla sam na kliniku koja se bavi bolestima zavisnosti. Slika moja je iz bolnice gde sam bila zbog insomnije i hiperbulimije. Uradili su mi psihoanalizu i rekli da je dobro što sam došla, završila sam 7 dana psihostabilizaciju - počela je Milena pa nastavila:

- Uzima moj selfi iz bolnice gde imam aparat koji stimuliše mozak da proizvodi hormon sreće. Tu fotografiju ona daje svojim lavicama. Ja sam je zaklela u dva deteta da kada izađe da je odvedem na tu istu psihostabilizacij a kada je izašla nije htela da čuje, da bi meni pretila sa tim fotografijama - rekla je Milena.

Bonus video:

02:58

Milena Kačavenda - Spremila sam nastup čim uđem u rijaliti

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.