OGLASILA SE DENIZ DEJM: Bivša zadrugarka OTKRILA SVE DETALJE NAPADA, pa otkrila kako se OSEĆA
Deniz Dejm, Foto: Ana Paunković

svi detalji

OGLASILA SE DENIZ DEJM: Bivša zadrugarka OTKRILA SVE DETALJE NAPADA, pa otkrila kako se OSEĆA

Bivša učesnica Zadruge, Deniz Dejm sinoć je pretučena ispred jednog beogradskog splava, nakon čega je završila u Urgentnom centru.

Objavljeno:

Sinoć je ispred jednog splava u Beogradu pretučena bivša zadrugarka Deniz Dejm. Ona se sada oglasila za domaće medije i otkrila detalje gnusnog napada. Kako je objasnila, ne može još uvek da dođe sebi, niti da prihvati kako joj se to dogodilo.

Naime, ona je otkrila kako se oseća i kako je došlo do nasilja u kojem je povređena.

- Sve se desilo na parkingu, ispred splava, gde sam ja čekala taksi, da me odveze kući. Odjednom mi je prišao neki nepoznati muškarac, bahatio se i vikao "da nisi ti ova iz Zadruge, ova što se j**ala na TV-u, i krenuo je da me dodiruje. Ja sam mu govorila da prestane, a onda su mu se pridružili i neki drugari i rekli mu "jeste, to je ova k**vetina", vređali su me - rekla je Deniz i dodala.

Oglasila se pretučena Deniz Dejm
Oglasila se pretučena Deniz Dejmfoto: Youtube

- Ponovo je krenuo seksualno da me uznemirava, te sam ga odgurnula i pokušala da pobegnem, ali je on postao nasilan. Krenuo je da me vuče, udara i šutira nogama, tako da sada me sve boli, pijem lekove protiv bolova i ležim. Još uvek ne mogu da dođem sebi, pokušavam da shvatim šta se desilo. Naravno da ću goniti napadača, ali je veliki problem, zato sto je bio nepoznati muškarac, tako da će biti teško ga pronaći. Ja ću se izboriti sa tim, jaka sam žena i neće ništa da me zaustavi - završila je bivša rijaliti učesnica za Alo.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.