OBJAVA FILIPA CARA ZAPREPASTILA MNOGE: Nikog nije ostavio RAVNODUŠNIM, evo šta poručuje BUDUĆI TATA
Aleksandra Nikolić i Filip Car, Foto: Nemanja Nikolić

kako je mogao

OBJAVA FILIPA CARA ZAPREPASTILA MNOGE: Nikog nije ostavio RAVNODUŠNIM, evo šta poručuje BUDUĆI TATA

Filip se oglasio nakon vesti u medijima da je Aleks trudna, njegova objava odmah je izazvala veliko interesovanje svih, ali i brigu

Objavljeno:

Bivša pobednica Zadruge, Aleksandra Nikolić u drugom je stanju, a bebu čeka sa bivšim verenikom Filipom Carem s kojim je nedavno raskinula.

Iako izvor tvrdi da Aleks svoju trudnoću navodno krije od svih, Car se pre nekoliko sati na Instagramu oglasio misterioznom objavom - za koju mnogi misle da je upućena direktno bivšoj.

U Carevoj objavi, igrom rečima kroz konotaciju zmije objašnjen je odnos muškarca i žene.

Car je hteo da poruči nešto između redova
Car je hteo da poruči nešto između redovafoto: M.M./ATAImages

- Muškarac je odgajio zmiju, davajući joj med godinama. I dalje je ispuštala otrov. Bez obzira šta uradiš, loša osoba će uvek biti loša i nezahvala osoba. Ne možeš promeniti ničiju prirodu - stoji u njegovoj objavi.

Inače, izvor blizak rijaliti pobednici otkriva da se ona oseća uplašenoi da joj nije nimalo lako. Međutim, iako je njen i Filipov odnos trenutno veoma loš, jedna stvar nije sporna - Aleksandra je rešila da će dete roditi.

- Istina je to što ste čuli, Aleks jeste trudna, samo nikom ne priča, dugo je razmišljala šta uopšte da radi i kako da se ponese u situaciji. Užasno joj je teško bilo, raskinula je sa Carem na onakav način, razočarana i povređena se vratila u Beograd i tek posle nekog vremena saznala da je trudna, da čeka baš njegovo dete - priča izvor.

Izvor tvrdi da je Aleks trudna i da joj uopšte nije lako
Izvor tvrdi da je Aleks trudna i da joj uopšte nije lakofoto: M.P./ATAImages

- U trećem je mesecu trudnoće, definitvno će da rodi. Sad i kada bi htela ne bi mogla da prekine trudnoću. Raduje je to što će postati majka, to je oduvek želela, o tome maštala i željno iščekivala taj dan, ali nije mogla ni da pretpostavi da će okolnosti biti baš ovakve - da čeka dete čoveka koji ju je povredio, sa kojim je prekinula svaki kontakt i sa kojim nije u vezi - objasnio je izvor blizak Aleksandri.

- Baš je zeznuta situacija, iskreno, nisam ni siguran da li mu je uopšte do sada rekla da će roditi njegovo dete. Negde se, čini mi se, u glavi već pomirila sa tim da će biti samohrana majka što je, složićete se, vrlo teško i izazovno. Videćemo šta će na kraju biti i kako će Car reagovati, šta će učiniti - zaključio je izvor za Pink.rs.

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.