MAJA MARINKOVIĆ OPET IDE POD NOŽ: Hoće nove SILIKONE, otkriven njen PLAN, starleta se menja iz korena
Maja Marinković, Foto: Instagram printscreen/majaamarinkovic

nema zaustavljanja

MAJA MARINKOVIĆ OPET IDE POD NOŽ: Hoće nove SILIKONE, otkriven njen PLAN, starleta se menja iz korena

Starleta Maja Marinković ponovo ide na estetsku operaciju, novi silikonu će prema pisanju domaćih medija vrlo brzo biti tu

Objavljeno: 09:24h

Maja Marinković je krajem leta povećala je zadnjicu na jednoj privatnoj klinici, ali rezultatima po svemu sudeći nije zadovoljna, pa ponovo ide pod nož.

Kako Kurir saznaje, starleta ide na remont, a onda ulazi u rijaliti "Zadrugu".

- Maja je očajna. Zadnjica joj se uopšte ne dopada. Neće ona u javnosti o tome da priča, ali oblik je problem. Na slikama ona isfotošopira, ali uživo je nervira kako to izgleda. Ona je želela lepu trćastu guzu, ali je ispalo drugačije. Ne znam kako se to dogodilo. U prvom trenutku se nije žalila, ali kako je vreme odmicalo bila je sve nesrećnija zbog oblina. Pozvala je hirurga i sada ide ponovo pod nož. Znate kakva je Maja sve mora da bude pod konac - priča naš izvor blizak starletinom ocu Takiju Marinkoviću koji je podržava u njenim željama i zahtevima.

1 / 6 Foto: INSTAGRAM/MAJAAMARINKOVIC

Starleta je ugrađeno 420 kubika u zadnjicu. Samo šest dana posle operacije ugradnje silikona u pozadinu, izašla je u grad. Zbog mogućih komplikacija Maji je rečeno da strogo mora da miruje, prvih 14 da leži na stomaku, a da potpuni oporavak traje mesec dana. Međutim, ona nije slušala doktore, već je šesti dan od operacije izašla iz stana i uživala u jednom restoranu. Kako tvrde njeni prijatelji nije se pridržavala upustva i zato joj se zadnjica deformisala, pa nije zadovoljna izgledom.

Bonus video:

03:30

Taki - Maja uvek kaže neće pa sve uradi kako hoće

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.