TEODORA BALZAK HOSPITALIZOVANA! Nakon izlaska iz Elite završila u BOLNICI: Evo kakvo je njeno ZDRAVSTVENO STANJE
Teodora Balzak, Foto: Damir Dervišagić

SVI DETALJI

TEODORA BALZAK HOSPITALIZOVANA! Nakon izlaska iz Elite završila u BOLNICI: Evo kakvo je njeno ZDRAVSTVENO STANJE

Teodora je podelila sliku iz bolnice, uz kratak opis

Objavljeno: 10:28h

Učesnica rijaliti programa "Elita" Teodora Balzak bila je primorana da napusti imanje u Šimanovcima zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Veliki šef je obavestio ostale učesnike da je tim lekara doneo odluku o njenom hitnom napuštanju rijalitija radi što adekvatnijeg lečenja.

Ovim potezom produkcija je pokazala brigu o zdravlju svojih takmičara, ali je istovremeno izazvala emotivni oproštaj Teodore od ostalih ukućana.Teodora se jutros oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i od ranog jutra stvorila paniku među svojim fanovima.

Naime, bivša takmičarka rijalitija "Elita" podelila je fotografiju iz jedna privatne klinke i svima dala do znanja da situacija oko njenog zdravlja nije ni malo naivna.

Objava Teodore Balzak
Objava Teodore Balzakfoto: Printscreen/Instagram/teodora_balzak8

- Dobro jutro - napisala je Teodora na svom Instagram storiju uz fotografiju svojih nogu, koje je uslikala u čekaonici i uz to dodala emotikone šprica i tablete.

Jasno je da je Teodora morala ozbiljno da se posveti zdravlju čim je napustila zidove imanja u Šimanovcima i da je situacija koja joj se dešava jako ozbiljna i da će moramo ozbiljno da povede računa o sebi.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.