BIVIŠI ZADRUGAR NAMAMLJEN NA PODMUKAO NAČIN I MUČEN: Tukli ga SATIMA i tražili VELIKE PARE
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

njegova priča

BIVIŠI ZADRUGAR NAMAMLJEN NA PODMUKAO NAČIN I MUČEN: Tukli ga SATIMA i tražili VELIKE PARE

Objavljeno: 12:31h

Bivši zadrugar Stefan Mihić nedavno je stravično pretučen nakon što je, kako tvrdi, kidnapovan i od njega je traženo da dobavi nekoliko hiljada evra.

On se sada osvrnuo na nemilu situaciju i otkrio detalje nasilja koje je pretrpeo, zbog čega je morao na nekoliko operacija.

Naime, Stefan je istakao da je trpeo nasilje puna četiri sata nakon čega su mu počinioci ovog dela tražili 30.000 evra.

Bivši zadrugar Stefan Mihić nedavno je stravično pretučen nakon što je, kako tvrdi, kidnapovan i od njega je traženo da dobavi nekoliko hiljada evra.
Bivši zadrugar Stefan Mihić nedavno je stravično pretučen nakon što je, kako tvrdi, kidnapovan i od njega je traženo da dobavi nekoliko hiljada evra.foto: Printscreen Instagram/stefanmihicofficial

- Da deklarišem to kao otmicu, ne mogu jer je otmica nešto drugo. Ja bih rekao da sam namamljen na podmukao način od strane prijatelja kome sam verovao i da me zvao bilo ka u bilo koje vreme ja bih otišao. Da sam imao tračak sumnje, ja ne bih otiša i možda bi danas taj momak bio živ. Zašto se sve ovako izdešavalo, ne znam. Mi se nismo videli četiri godine iz nekih životnih razloga, on je bio u zatvoru ne znam koliko dugo. Pre četiri godine imali smo situaciju da smo bili s istom devojkom. Tačnije, ja sam bio prvo s njom, nakon nekog vremena on je krenuo sa njom, pored takvog prijatelja neprijatelji vam nisu potrebni. Rekao mi je da sam veoma hrabar što sam došao i da je oprostio, ali da nije zaboravio. Moram da kažem da nikada nisam rekao ime tog dečka do trenutka kada Tara Simov nije postavila članak sa njegovim imenom, jer ja njega nisam hteo krivično da ih gonim. Ja sam odnet u hitnu pomoć, po službenoj dužnosti, jedan mlad život je izgubljen. Ja nisam uzvratio nijednom, krenuo mi je kamen iz bubrega, mokraćni kanali su mi suženi, to su teške telesne povrede, imam dva polomljena rebra - ispričao je Mihić, pa dodao:

- Četiri sata torture i maltretiranja, rekli su mi da im spremim 30.000 evra, dosta nelogičnosti i nepovezanosti. Nekada sam bio neko i nešto sada sam niko i ništa. Rečeno mi je da dođemo da se vidimo zato što imam puno devojaka, ja nemam mnogo para, moj otac i ja skromno živimo. Pitali ste me kako smo nas dvojica stupili u kontakt posle toliko godina, preko jednog kuma sam hteo da mu pošaljem pare za kantinu. Kada sam kontaktirao kuma on je tad već bio izašao iz zatvora, ali se zahvalio i rekao da je na nanogici. Mislim da sam svojim postupkom dao do znanja da ga volim kao prijatelja - ispričao je bivši zadrugar za "SrbijaDanas".

(Espreso/Telegraf/N.L)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.