OVAJ ČOVEK IZ RIJALITIJA IZLAZI BEZ PREBIJENE PARE? ŽESTOKO PREKRŠIO PRAVILA U ELITI: Udariće ga po džepu BAŠ JAKO
Zadruga, Foto: Printscreen/Youtube/RTV Pink Official

očekivano!

OVAJ ČOVEK IZ RIJALITIJA IZLAZI BEZ PREBIJENE PARE? ŽESTOKO PREKRŠIO PRAVILA U ELITI: Udariće ga po džepu BAŠ JAKO

Čudno ponašanje čoveka koji je zagazio u petu deceniju života.

Objavljeno:

Za Nenada Aleksića Ša možemo reći da je neobuzdan. I duhovno i fizički. Bivši reper često ima poteškoće da se nosi sa emocijama koje su u Beloj kući mnogo intenzivnije nego u spoljnom svetu, te često pribegava nekonvencionalnijim načinima da se smiri.

Ša je danas sa svojom mlađanom devojkom Mionom imao seriju rasprava i svađa, sve zbog Stanislava Krofaka, njenog bivšeg.

Ša je danas demolirao imanje tokom besmislenih pokušaja da privuče Mioninu pažnju, a kasnije je otišao u hotel i odbio da ode u popodnevnu emisiju, što je strogo zabranjeno i zbog čega će sigurno snositi sankcije.

1 / 6 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Naime, dobra duša od Mione je shvatila da Ša ne dolazi u emisiju, pa je otišla da ga potraži i porazgovara sa njim, a on joj je stavio do znanja da će sabotirati program.

- Hajde, dođi, ne inati se - govorila mu je Miona.

- Neću, rekao sam šta sam imao, mi sada treba da budemo najjači, a ti gledaš u nekom drugom pravcu. Ne mogu ja to više, gorim, Miona, shvati. Molio sam te ovih dana, ostavi me - poručio je Ša Mioni.

- Ne glupiraj se, dođi kad ti kažem. Ako ne budeš došao, uvredićeš me - ucenila ga je Miona.

Haos u Zadruzi zbog Ša i Mione
Haos u Zadruzi zbog Ša i Mionefoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Ne dolazim, rekao sam ti - odlučio je Nenad Aleksić Ša.

Kako je već dobro poznato, sabotiranje emisija se žestoko kažnjava i nema sumnje da će Ša biti novčano sankcionisan zbog odluke da ne prisustvuje današnjoj emisiji, a kako večeras sledi emisija "Pitanja gledalaca", videćemo šta će Nenad Aleksić Ša imati da kaže na ovo detinjasto ponašanje, ali i o odnosu sa Jovanovićevom, koju je ulazak bivšeg dečka ozbiljno poremetio, a samim tim poremetio i već poremećenu vezu sa Nenadom.

Bonus video:

02:12

ONA JE POSLEDNJA PREDSTAVLJALA JUGOSLAVIJU NA EVROVIZIJI! Sada ima 64 godine, a UOPŠTE se nije promenila! Evo kako sada izgleda

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.