DA LI JE MOGUĆE DA MILJANA I ĐEDOVIĆ OVO RADE U ELITI? Kulićeva JAVNA REKLA koji POREMEĆAJ IMA
Miljana Kulić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

rijaliti

DA LI JE MOGUĆE DA MILJANA I ĐEDOVIĆ OVO RADE U ELITI? Kulićeva JAVNA REKLA koji POREMEĆAJ IMA

Marko i Miljana su ispričali različite verzije toga šta se zapravo odigralo na suđenju

Objavljeno:

Sukob Miljane Kulić i Marka Đedovića nastavio se u "Eliti" nakon što je sud doneo odluku da je Miljana kriva za nasilje koje je vršila nad svojim cimerom i nanela mu povrede glave.

Marko i Miljana su ispričali različite verzije toga šta se zapravo odigralo na suđenju, ali oboje su istakli da je Kulićevoj određeno psihijatrijsko lečenje.

- Ja nemam nikakvu dijagnozu, imam Šizoafektivni poremećaj, pa kad mi neko vređa majku, psuje me, provocira, krenem da se branim - rekla je Miljana, pa počela da demonstrira:

Sukob Miljane Kulić i Marka Đedovića nastavio se u 'Eliti'
Sukob Miljane Kulić i Marka Đedovića nastavio se u "Eliti"foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Beži, bre, šta sam ti ja uradio? - vrisnuo je Đedović i sklanjao se od nje.

Podsetimo, Đedović je ranije izneo tvrdnje da je veštačenje psihijatra pokazalo da Miljana ima 17 šifara, za šta je rekao da će priložiti dokaz.

Sukob Miljane i Marka nastavio se u 'Eliti' nakon što je sud doneo odluku da je Miljana kriva za nasilje koje je vršila nad svojim cimerom
Sukob Miljane i Marka nastavio se u "Eliti" nakon što je sud doneo odluku da je Miljana kriva za nasilje koje je vršila nad svojim cimeromfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Miljana ne pije lekove, uzima alkohol i zbog toga se ovako ponaša. U ime naroda proglašena je nenormalnom, ludom i neuračunljivom. Celokupna presuda će biti objavljena na mom Instagramu čim je moj advokat bude dobio. Ona je na suđenju htela da smulja reporterku i obezbeđenje da pozove Zolu i zato je sada besna. Nakon toga joj je Slađa Bošković rekla da se Zola ženi. Njoj je na veštačenju u Lazi Lazarević napisano nekih 17 šifara, kako sam čuo na suđenju. Sipala je domestos u moj i Anđelov bademantil. Radi se o terminalnoj fazi njenog oboljenja - rekao je on nedavno.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Blic/Nina Denda/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.