ONI SU UŠLI U ZADRUGU! On je imao prvi odnose pred KAMERAMA u Velikom bratu, a ona je najopasnija ŽENA u Srbiji!
Foto: Printscreen

biće ludo

ONI SU UŠLI U ZADRUGU! On je imao prvi odnose pred KAMERAMA u Velikom bratu, a ona je najopasnija ŽENA u Srbiji!

Produkcija je spremila velika iznenađenje za učesnike rijalitija "Zadruga"

Objavljeno: 10:41h

Naime, niko ne zna da u rijaliti ulazi bivši učesnik "Velikog barta" Marko Miljković, kao i Rada Kikić, telohraniteljka mnogih poznatih ličnosti.

Pred sam ulazak u rijaliti Marko je otkrio svašta o budućem ušešću u "Zadruzi", ali i o učesnicima koji se tamo nalaze.

"Spontan ću biti. Nemam nikakvu taktiku. Idem srcem, pa ćemo videti", rekao je Marko na početku. On je potom pričao o tome koje devojke u rijalitiju mu se dopadaju.

"Teodora mi je slatka, moram da priznam. Zoranu i Sanju poznajem. Delimično se poznajemo", rekao je Miljković i istakao da ga ne zanima njen rijaliti dečko Anđelo:

"Šta to mene briga što je ona zauzeta. Misliš li da me briga kako će on reagovati na mene?" drčan je Marko već u startu. Dodao je i da mu se ne sviđa što u "Zadruzi", kako je rekao, svako sa svakim ima nešto.

foto: Printscreen

"Ne volim grupnjake", šokirao je Miljković. Sa Markom ulazi i Rada Kikić, telohraniteljka mnogih poznatih žena. Rekla je da će se truditi da ne ulazi u fizičke sukobe sa Zadrugarima. Podsetimo, Marko je postao poznat javnosti kada je učestvovao u prvoj sezoni "Velikog brata". On je u kući na Košutanjaku započeo vezu sa Enom Popov, a njih dvoje su prvi imali seks pred kamerama u rijalitiju.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.