UFFF, ISPLIVALO NA POVRŠINU: Bora se čuo sa prijateljima, jedan se predstavio kao TEODORIN BIVŠI i poručio joj OVO! (VIDEO)
Foto: RTV Pink printscreen

zadruga

UFFF, ISPLIVALO NA POVRŠINU: Bora se čuo sa prijateljima, jedan se predstavio kao TEODORIN BIVŠI i poručio joj OVO! (VIDEO)

U jednom trenutku Borin drug otkrio je da je bio u emotivnoj vezi sa zadrugarkom

Objavljeno: 08:41h

Bora Santana se u Zadruzi verio sa Macom Diskrecijom, a dobio je priliku da se preko video-poziva čuje sa prijateljima iz spoljnjeg sveta.

Telefonska govornica bila je puna, ali i stan odakle su se javili Borini prijatelji, jer su svi želeli da mu pruže podršku i čestitaju na veridbi.

Oni su pozdravljali i Mikija Đuričića, Macu Diskreciju i Jovanu Tomić Matoru, a u jednom trenutku Borin drug otkrio je da je bio u emotivnoj vezi sa pevačicom i zadrugarkom Teodorom Džehverović.

- Svi te vole. Oduševio si celu naciju! Boljeg od tebe nema! Pozdravi Mikija, pravi ti je prijatelj. Svi te pozdravljaju i svaka čast Maci i Mikiju. Kaži onoj mojoj bivšoj Teodori da sam ljut na nju! Macu smo zavoleli kao da je naša - rekao je Borin prijatelj.

- Da častite svi u Železniku, biće ozbiljna svadba! - rekao je Santana.

Kada je razgovarao sa prijateljima Bore Santane, Miki Đuričić pitao je da li je i van kamera muzičar "težak na dinaru", a zatim im se obratila i snaja Maca Diskrecija.

- Iskreno da! Malo je teži! Ej, Miki, brate, jedva čekamo da te upoznamo. Mnogo mi je drago što si uz Boru! Ti si prvo mesto, Bora drugo - govorio je Mikiju Santanin drug.

- Snajka, snajka, hvala ti što si nam branila Boru, svi smo uz tebe! - obratili su se Maci Borini prijatelji.

Pogledajte:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.