ZGADIO JOJ SE SVAKI DORUČAK KOJI ĆE POJESTI DO KRAJA ŽIVOTA: Sanja u kupatilu našla nešto NEOPISIVO GADNO! (VIDEO)
Sanja je poludela kad je videla šta se desilo, Foto: RTV Pink printscreen

zadrUga

ZGADIO JOJ SE SVAKI DORUČAK KOJI ĆE POJESTI DO KRAJA ŽIVOTA: Sanja u kupatilu našla nešto NEOPISIVO GADNO! (VIDEO)

- Je l' veruješ ti u ovo Matora? - pitao je Milan Jovanu

Objavljeno: 08:55h

Sanju Stanković je u kupatilu rijalitija Zadruga zatekao pravi horor, kada se jutros pred zoru, tuširala. Naime, ova zadrugarka primetila je da je neko koristio njenu majicu koja je bila u ovom delu kuće, da očisti intimni deo tela posle vršenja velike nužde.

- Za*ebavaš?! Daj da vidim molim te! Hvala Bogu ne dolazim u ovaj WC! Neko je stvarno obirsao gu*icu sa Sanjinom majicom, divno! Znam ja ko je to uradio! - govorio je Miki.

- Je l' veruješ ti u ovo Matora? - pitao je Milan Jovanu, koja je dodala: - Bile su tri osobe Dragica, Miljana, Žiža... - nije nastavila Matora sa svojim izlaganjem.

Među zadrugarima čuli su se komentari kako je moguće da je to uradila najstarija ukućanka Žiža Stojanović. U toku sastanka koji je bio kasnije u toku noći, Sanja Stanković otvoreno je pred svima rekla šta misli o prizoru koju je zatekla.

- Ja sam iskreno zgrožena. Ja sam otišla da se istuširam, našla sam svoju majicu da je sa njom neko obrisao gov*avo du*e! Ja bih volela stvarno da platim da to ode na DNK, da vidimo ko je to uradio! Ajde da nije imao papir... ne mogu da verujem da tako neko i kući radi - šokirana je bila Sanja.

Pogledajte:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.