KONAČNO JE RAZREŠENA MISTERIJA OKO KIJINE VEZE: Andrija jednom rečenicom SVE rekao (FOTO)
Kija gotovo da uopšte više ne spominje Andriju, Foto: Printscreen

JOŠ MALO

KONAČNO JE RAZREŠENA MISTERIJA OKO KIJINE VEZE: Andrija jednom rečenicom SVE rekao (FOTO)

Lazović ne može da dočeka da svojoj dragoj ponovo poleti u zagrljaj

Objavljeno:

Otkako je Kija Kockar postala učesnica Zadruge i obelodanila emotivnu vezu sa Andrijom Lazovićem, domaća javnost prati svaki potez ovog Budvanina koji, osim nekoliko intervjua koje je dao za portal Pink.rs, uglavnom izbegava da se javno oglašava. Ipak, to svakodnevno čini na svom nalogu na Instagramu.

Ovaj put Andrija je na popularnoj društvenoj mreži objavio fotografiju na kojoj je nasmejan, a rečenica koja je zaintrigirala sve jeste: "Još malo".

Andrija možda sitno broji do otvaranja nove sezone u svom restoranu u Budvi
Andrija možda sitno broji do otvaranja nove sezone u svom restoranu u Budvi foto: Printscreen/ Instagram/ andrijalazovic_bu2

Njegovi pratioci uveliko tumače šta je Andrija, zapravo, želeo da kaže, a sudeći po komentarima koji su preplavili društvene mreže, Lazović ne može da dočeka da svojoj dragoj ponovo poleti u zagrljaj, a budući da se finale polako, ali sigurno približava, mnogi korisnici Instagrama zaključili su da je baš o tome i razmišljao.

Da li će na susret sa Kijom morati da čeka do 31. maja, za kada je zakazano finale Zadruge, ili će do njega doći nešto ranije, pokazaće vreme.

Bonus video JK SE POHVALILA NOVIM ČIZMAMA: Koštaju boga oca, a izgledaju fantastično

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.