LUPALA MU ŠAMARE, VRIŠTALA, ŠUTIRALA: Žestok fizički obračun Mine i Đeksona, obezbeđenje reagovalo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

nisu normalni

LUPALA MU ŠAMARE, VRIŠTALA, ŠUTIRALA: Žestok fizički obračun Mine i Đeksona, obezbeđenje reagovalo! (VIDEO)

Obezbeđenje je moralo da reaguje

Objavljeno:

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima gde im je poručio da održe porodični sastanak i reše sve nesuglasice o kojima ogovaraju po ćoškovima.

Kao po običaju, to nije moglo da prođe bez svađe, a jedna od najvećih bila je između Mine Vrbaški i njenog bivšeg dečka Nemanje Đerića Đeksona.

Đekson je počeo da vređa Minu, a ona nije mogla da trpi njegove uvrede te je krenula da ga udara i da mu lupa šamare, na šta je obezbeđenje brzo moralo da odreaguje.

- Jesi ti normalna? Izaći ćeš ti odavde, usra*u ti se u život. Sad ću da raskinem sa Andrijanom, a tebi ću da se use*em u život! Iselićeš se iz Beograda! Šta hoćeš ti od mene?! Tri šamara mi lupila, produkcijo, zahtevam da je izbacite! Šta hoćeš od mene, rugobo jedna mala? Sad će da te izbace napolje 100 posto, ajde, udari mi šamar. Što se sada ne sečeš? Sad ćeš da se isečeš 100 posto! Ideš kući, tebra, nećeš više preko mojih leđa da ostaješ u rijalitiju! Ideš kući, smrdljivice! Možeš da ga duvaš, smrdljivice mala! Najveća si radodajka! Tebe svi gotive jer misle da će da te pljasnu zato što si radodajka! Nemoj onda da se žališ što niko neće da se zaljubi u tebe, imaš đanu kao moja baba pokojna od 70 godina! Smrdiš, tebra, zato te nisam ni pipao više! Neću da kanalim druge ljude koji su isto rekli da smrdiš! - vikao je Đekson.

Mina je bila impulsivna kao i uvek, te mu je uzvraćala na uvrede.

- Najbolja sam u ovoj igri, pa idem kući, hvala, hvala! Ja sam pobednik ove igre! Idemo, pozdrav za Šaka! Pobednik sam bre! Ovaj degen ne zna ništa osim da devojke naziva kur*ama! Jesam, ku*va sam, šta sam još?

Manipulator, lopov! Ti si jedno malo govno koje niko ne voli! A ja i dalje njega volim jer sam bolesna, brate! - uzvraćala je tek punoletna starleta na njegove provokacije.

Obezbeđenje ih je pratilo u stopu kako ne bi ponovo došlo do fizičkog kontakta. Međutim produkcija je odmah reagovala i poslala pismo u kome su Mini saopštili kaznu.

- Zadrugari, doneli smo odluku da zbog fizičkog kontakta Mina bude kažnjena direktnom nominacijom i mesečnim honorarom. Veliki šef - stajalo je u pismu.

A kako je sve izgledalo, možete pogledati u videima, a kamera se nekoliko puta prekidala u delu kada Mina udara Đeksona.

Bonus video:

ONA JE MIS UNIVERZUMA: A pre takmičenja smršala je neverovatnih 50 kilograma! Njena transformacija ostaviće vas bez teksta!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.