LUNA SPREMA SLOBI PAKLENU OSVETU: Kad izađemo zvaću ga na piće, ja ću platiti, a onda ću da mu pokažem slike svog stana... (VIDEO)
Foto: Printscreen

kad žena poludi

LUNA SPREMA SLOBI PAKLENU OSVETU: Kad izađemo zvaću ga na piće, ja ću platiti, a onda ću da mu pokažem slike svog stana... (VIDEO)

Đoganijeva je ispričala svojim cimerima i šta će se dogoditi ako napolju sretne Radanovića

Objavljeno: 10:32h

Luna Đogani i Slobodan Radanović započeli su svoju strastvenu romansu pred milionskim auditorijumom, uprkos činjenici da je pevač oženjen Kristinom Kockar. Međutim, njihova veza je definitivno okončana onog trenutka kad je Kija priznala da i dalje voli svog supruga.

Oni su prethodne noći završili svoju priču, a Luna je nakon svega prokomentarisala situaciju sa Milanom Miloševićem, Markom Miljkovićem i Anom Korać.

Đoganijeva je ispričala svojim cimerima i šta će se dogoditi ako napolju sretne Radanovića.

- Pogrešni ljudi izgovaraju rečenicu "Bog sve vidi". Videćemo se napolju. Neće on mene moći da pogleda u oči. Ja ću da mu kažem "Ćao Slobice, hoćeš na piće, ja ću da ti platim". Pokazaću mu slike mog stana kako je lep. Znaš kakvo ja đubre mogu da budem - rekla je blogerka.

Milošević je zaključio da je Luna poentirala i da se izdigla iz cele situacije, a da su Kija i Sloba stvoreni jedno za drugo.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi:

Bonus video

DA SE NAJEŽIŠ: Nina Badrić zapevala na svadbi Piksijeve ćerke, a onda joj se pridružila i Lepa Brena! VULKAN EMOCIJA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.