SVI DETALJI KIJINOG I SLOBINOG RAZVODA: Evo šta će deliti od imovine, ali i kako će podeliti nagradu ako jedno od njih dvoje pobedi u Zadruzi
Foto: Printscreen Youtube

PROGOVORIO ADVOKAT

SVI DETALJI KIJINOG I SLOBINOG RAZVODA: Evo šta će deliti od imovine, ali i kako će podeliti nagradu ako jedno od njih dvoje pobedi u Zadruzi

S obzirom na to da su se poslednjih dana zbližili, gledaoce rijaliti-šoua žarko zanima šta će se desiti u braku pevača Slobodana Radanovića i njegove supruge Kije Kockar

Objavljeno:

Iako su tokom prethodnih deset meseci jedni po drugima prosipali drvlje i kamenje, novonastala situacija između pevača i njegove supruge promenila je njihovo mišljenje.

Porodice Radanović i Zeljković spremne su da zaborave sve nesuglasice ukoliko im Kija i Sloba podare unuče. Preduzetnik sa kojim je stuardesa uplovila u romansu odmah nakon što ju je suprug javno prevario ogorčeno govori o sada već bivšoj devojci, i ironično dodaje da su mu Kija i njen suprug Sloba sladak par.

Andrija Lazović i Kija Kockar bili su mesec dana u vezi, a potom je stjuardesa ušla u rijaliti kako bi se obračunala sa suprugom Slobodanom i njegovom ljubavnicom Lunom Đogani. Sada, kada je sve gotovo i kada je sasvim izvesno da će se Sloba i Kija pomiriti, Andrija kaže da je u njihovoj kratkotrajnoj romansi sve gotovo, te da svu sreću želi supružnicima.

Kija i Sloba
Kija i Sloba foto: Printscreen Youtube

- Sa mnom i sa njom je gotova priča. To je to i ja više nemam šta da komentarišem, bitno je da se njih dvoje vole, da su u ljubavi, to je najbitnije, zar ne? Ja im želim da izdrže u ljubavI - kaže Andrija ironično, a potom i smeje.

Kija je javno rekla da ga ne voli, iako je priznala da je osećala simpatije i emocije prema njemu, ali i na pitanje da li on nju još uvek voli, kaže:

- Ja volim samo sebe. Sebe volim najviše, a koga još volim, to je moja stvar. Nisam razmišljao o tome da li ćemo se videti posle rijalitija, jer se sve brzo desilo. Iskreno, zaista sada o tome ne razmišljam. Ni tada, ni sada - kaže Andrija.

S obzirom na to da su se poslednjih dana zbližili, gledaoce rijaliti-šoua žarko zanima šta će se desiti u braku pevača Slobodana Radanovića i njegove supruge Kije Kockar. Kijin advokat Vićentije Darijević smatra da su veliki izgledi da se zbog novostale situacije bračni drugovi ne razvedu.

Kija i Sloba
Kija i Sloba foto: Printscreen Instagram

- U tim rijalitijima se sve menja ne samo iz dana u dan, već iz sata u sat. Iako je ta priča o razvodu bila u jednom momentu aktuelna, meni se čini da njihov odnos ide u drugom pravcu. Sve je to sada neizvesno. Meni deluje da može da dođe do pomirenja, ali to je svakako njihova lična stvar i ja bih to prepustio njima. Zasad ne postoji zahtev za razvod braka ni sa njegove, ni sa njene strane - rekao je Kijin advokat.

On je otkrio i to da ukoliko pak dođe do pokretanja brakorazvodnog postupka Kija i Sloba praktično ni neće morati da dele imovinu, jer su u braku od značajnijih stvari stekli samo automobil.

- Što se tiče nekretnina, njih dvoje nemaju ništa zajedničko stečeno u braku, samo neke pokretne stvari. Mislim da imaju jedno pokretno motorno vozilo, to je sve što imaju od imovine. U pitanju je automobil, a od nekretnina nemaju ništa zajedničko - kaže advokat Darijević, a na pitanje da li bi trebalo da podele i novac od glavne nagrade ukoliko je jedno od njih osvoji, nije dao konkretan odgovor.

- Tu postoji pravna dilema da li je to uopšte zajednički stečena imovina u braku, jer je reč o takmičenju. Pitanje je takođe ako neko pobedi da li će i dobiti novac, možda postoje neki interni dogovori između igrača i produkcije. Ako dođe u režim zajedničke imovine, moraće da dele, a ako dođe u režim posredne imovine, onda je to opet nešto drugo - objašnjava Darijević, i dodaje da njihov brak nije bio iz interesa.

- Nisu potpisivali predbračni ugovor, imali su zakonsku mogućnost, ali oni su zaključili brak na ljudskim, moralnim pobudama, a ne na osnovu nekih materijalnih interesa. Pošto sam ja prijatelj i jednog i drugog, mogu da kažem da je njihov brak bio iskren, odnosno da je motiv zaključenja njihovog braka bio iskren. Šta se u međuvremenu desilo, ne znam - izjavio je on.

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.