SVEŠTENIK JE ZORANU SILOVAO SA 14 GODINA! Pevačica Granda preživela je užasnu TRAUMU
Foto: preenscreen

TRAUMA

SVEŠTENIK JE ZORANU SILOVAO SA 14 GODINA! Pevačica Granda preživela je užasnu TRAUMU

Đokićeva se u "Grandu" predsatvlja pod umetničkim imenom "Mala"

Objavljeno: 10:07h

Zorana Đokić, pevačica i bivša učesnica "Parova", ispričala je jednom prilikom kako je preživela strahovitu torturu.

- Ja sam devojčica koja je sa nepunih 14 godina silovana od strane sveštenika. Devojčica koja je odrasla u domu za nezbrinutu decu. Ne stidim se sebe. Ostala sam normalna posle svega što mi se dogodilo.

Moja majka i sveštenik bili su u savršenom kontaktu. Kada se sve to izdešavalo dve noći i dva dana bila sam na tatinom grobu plačući. Krenula sam u srednju. Uspela sam da istrpim tri meseca sa pečatom na sebi, a onda su me poslali u dom.

Posle svega sveštenik je optužen, ali advokat kojeg sam dobila je dobio novac i oslobodio sveštenika, a nalazi ginekološki su nažalost nestali. Svake Badnje večeri trpam mađije u vatru da mu vratim za sve.

Majka me naterala da potpišem papir da se vratim iz doma kući i ujedno je sveštenik dobio oslobađajuću presudu, a moja majka 25.000 evra i krov nad glavom - rekla je Đokićeva za vreme svog učešća u pomenutom rijaliti programu.

Bonus video

SREĆAN 40! CELO UŠĆE PEVA ZA RIBLJU ČORBU: Do sad su objavili više od 200 pesama, evo koja je IZABRANA da otvori VELIKO SLAVLJE! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.