ANABELI SE SVET VRTI OKO MENE, A KARLEUŠA NEĆE IMATI GDE DA PEVA: Dugo je ćutala, ali Kija je sada OŠTRO odgovorila onima koji su protiv nje!
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

NIJE IM OSTALA DUŽNA

ANABELI SE SVET VRTI OKO MENE, A KARLEUŠA NEĆE IMATI GDE DA PEVA: Dugo je ćutala, ali Kija je sada OŠTRO odgovorila onima koji su protiv nje!

Kija se takođe dotakla i porodice Atijas-Đogani

Objavljeno:

Kija Kockar ni dva meseca nakon završetka Zadruge ne prestaje da privlači pažnju kako medija i publike, tako i poznatih. Pobednica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima u intervjuu za Svet progovorila je o gorućim temama kad je ona u pitanju, te se tako dotakla i toga što ju je Jelena Karleuša u nekoliko navrata isprozivala.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša foto: Zorana Jevtić

- I ona i njena majka bile su u rijalitiju i veoma je ružno to što komentariše. Ako održi reč da neće pevati gde pevaju rijaliti zvezde, ostaje joj malo mesta za nastup jer ja zaista pevam u svim kvalitetnim klubovima.

Na pitanje kako komentariše to što je pop diva ponižava spominjući svoje dadilje i garderoberku, Kija kaže:

- To je mnogo ružno jer ona nije princeza. To što je javna ličnost ne znači da je bolja od osoba koje nisu jer to nije merilo.

Anabela Atijas i Andrej Atijas
Anabela Atijas i Andrej Atijas foto: Damir Dervišagić

Kija se takođe dotakla i porodice Atijas-Đogani rekavši:

- Videla sam da Anabela i Andrej na društvenim mrežama lajkuju sve protiv mene i mnogo sam se smejala. Urnebesno mi je smešno i to i oni sami. Ja sam u svom životu uvek bila glavna glumica, a očigledno sam i u njihovom, tako da me ništa ne čudi. Njima se svet vrti oko mene kao što se meni svet vrti oko mene.

Bonus video

Darka Lazića kite devizama na sve strane

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.