OVO JE NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: Bila je učesnica Farme i ostala upamćena po ljubavnoj priči! Sada je toliko smršala da ćete zanemeti! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

NEKAD I SAD

OVO JE NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: Bila je učesnica Farme i ostala upamćena po ljubavnoj priči! Sada je toliko smršala da ćete zanemeti! (FOTO)

Na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije u zavodljivim pozama

Objavljeno:

Barbara Peterčić bivša je učesnica hrvatske Farme, koja je u tom šouu stekla nadimak fatalna Barbi.

Skoro dve godine nakon završetka rijaliti šoua, Barbi se potpuno promenila. 26-godišnjakinja je drastično smršala, pustila kosu, te je počela izazovnije da se oblači.

Na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije u zavodljivim pozama.

Inače, Barbi se u šouu zaljubila, a potom i verila sa Tomislavom Crnčevićem. Međutim, par je nakon izlaska iz šoua raskinuo. Tokom trajanja šoua otkrilo se i da Barbi napolju ima dečka, pa je zbog toga nastao rat na društvenim mrežama između njene i njegove porodice.

Nakon toga, Barbi je na Fejsbuku, povodom Međunarodnog dana nasilja nad ženama objavila potresan status u kojem je opisala kako ju je pretukao bivši dečko, a priložila je i fotografije svojih povreda.

Bonus video

NASTUPE STAVILA U DRUGI PLAN I POSVETILA SE TRUDNOĆI: Prija je sa Jamajke otišla na jednu od najposećenijih destinacija u Evropi!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.