U PAROVIMA RATNO STANJE! Smeće jedno smrdljivo, sama si rekla da sam te j***o 2 sata! Izrečene neviđene gadosti!
Foto: preentscreen

pljušte prozivke!

U PAROVIMA RATNO STANJE! Smeće jedno smrdljivo, sama si rekla da sam te j***o 2 sata! Izrečene neviđene gadosti!

Žestoko su se posvađali

Objavljeno:

Mili se tokom večeri posvađao sa Voljenkom i tom prilikom je izneo niz detalja vezanih za njihov odnos koji su imali u prošlosti.

Milutin se pre neko veče hvalio učesnicima rijalitija kako je Voljenku zadovoljavao dva sata i da je ona tada izjavila da je s*ks sa Milijem bio najbolji.

Naime, njihova svađa je počela upravo zbog izjave koju je dala Voljenka rekavši kako je Miliju pozajmljivala novac i kupovala hranu, a kasnije se Mili nadovezao na priču o s*ksu sa njom.

- S*ks je bio pre ulaska u rijaliti kod mene u đakuziju. Smeće jedno smrdljivo reci mi kome si ti kupovala hranu, meni su kupovala hranu. Slušaj me bre kalašturo jedna, spominješ neke stvari od pre 20 godina, malo si se zaigrala. Jel si sama rekla da sam te j***o 2 sata, jel sam te terao da radiš nešto što ne treba. Ne glumi ovde žrtvu, ko te ne zna skupo bi te platio pokvarena si koliko si teška - rekao je MIli.

- Tvoj otac me je upozoravao na tebe i gorko se kajem što ga nisam poslušala, toliko stvari sam mu pomogla a on se ovako ponaša. Uradila sam što sam uradila sa njim i kajem se zbog toga. Ne možeš da se prodaš dobro džaba si bi žigolo - rekla je Voljenka.

Bonus video

ŽELIM DA BUDEM SAMA, NEĆU DA ME NEKO STEŽE: Zerina i Bane su se kleli u svoju ljubav, a sada su na ivici RASKIDA! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.