OVO JE TRENUTAK KADA JE MIRKO ODLEPIO! Najjeziviji momenat Mirkovog bežanja iz Zadruge: Ubiću jeee, šta nije jasno?
Foto: Printscreen

zadruga 2

OVO JE TRENUTAK KADA JE MIRKO ODLEPIO! Najjeziviji momenat Mirkovog bežanja iz Zadruge: Ubiću jeee, šta nije jasno?

Nije bilo pomoći

Objavljeno:

U "Zadruzi" se sinoć dogodila krajnje nesvakidašnja scena, kada je Mirko Gavrić svojevoljno napustio rijaliti.

Nakon sukoba sa Miljanom Kulić, on je insistirao da ga puste napolje, a oko 5 ujutru, na imanje je ušla devojka iz produkcije i donela mu primerke ugovora o uslovima pod kojima može da ide kući.

Mirko je potpisao ugovor koji ga tereti da plati odštetu Televiziji Pink u iznosu od 50.000 evra, što je predviđeno sklopljenim ugovorom ukoliko dođe do samoinicijativnog izlaska.

- Ja, Mirko Gavrić svojom svesnom odgovornošću potpisujem ovaj dokument koji potvrđuje da ću platiti 50000 evra odštetu Televiziji Pink zato što napuštam rijaliti "Zadrugu 2" i time snosim svoje posledice - pročitao je Mirko ono što je pisalo na papiru i stavio svoj potpis.

Pre toga, gledaoci su bili u prilici da gledaju krajnje dramatičnu scenu, dok je Mirko tražio izlaz iz "Zadruge" neprekidno ponavljajući da je njegovo učešće završeno. Pripadnici obezbeđenja pokušavali su da ga smire, a isto to činila je i grupa zadrugara, koja ga je pratila u stopu po imanju.

- Pustite me napolje, odmah! Koji deo vam nije jasan? Hoćete da napravim sr*nje? Ja ću je ubiti! Moje učešće u rijalitiju "Zadruga 2" je za-vr-še-no! - vikao je Mirko, a pokušaji cimera da ga smire bili su potpuno bezuspešni.

Na kraju, pripadnici obezbeđenja udaljili su ostale zadrugare i ostali nasamo sa Mirkom, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u video snimku:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.