U ZADRUGU ULAZI MUŠKARAC OBUČEN KAO ŽENA: Za Lunu kaže da je DRO*A, a tek za ostale... (VIDEO)
Ukućani će ostati u šoku, Foto: Printscreen Youtube

SVE JE SNIMIO

U ZADRUGU ULAZI MUŠKARAC OBUČEN KAO ŽENA: Za Lunu kaže da je DRO*A, a tek za ostale... (VIDEO)

Objavio je na svom Fejsbuku

Objavljeno:

U rijaliti Zadruga uskoro ulazi Sarajlija Franc Ferari. Kako je sebe predstavio, u pitanju je pevač, šminker i trbušni plesač, a u rijaliti će ući obučen u žensko.

- Ja ulazim u Zadrugu obučen kao žena zato što Bora Santana traži devojku. Ta devojka ću biti ja, Bora neće znati da nisam žensko. U Zadrugu ulazim isključivo da bih se zaj*bavao, zaradio pare.

foto: Facebook

Ferari je dodao i da nije sigurno da će ostati u Zadruzi, da tek treba da potpiše ugovor, pa ako potpiše, kreće novi život. Rekao je i da je najluđa stvar koju je uradio to što je stavio ruski volumen trepavica i veštačke nokte, a nabavio je i dobar puder kako bi sakrio bradu i sprečio da se otkrije da nije žensko. Franc se osvrnuo i na neke trenutne ukućane:

foto: Facebook

- Brendona ne volim, Brendon i ja se poznajemo, imali smo neke zajedničke prijatelje, takođe poznajem Olju Bajrami i njenu mamu. Moja drugarica je u Zadruzi, Zerina Hećo, koja zna za mene - dodao je Franc.

Mama mu je umrla pretprošle godine, pa je zamolio da mu ne diraju porodicu i da ako treba pljuju samo njega. Franc je odgovarao na poruke koje su mu pristizale u toku lajva, a jedna se ticala i Lune Đogani:

- Šta sa Lunom, Luna je mala dro*a - rekao je Franc.

Franc je na svom Fejsbuku objavio i deo sa puta ka Beogradu, gde je rekao da je imao i manju nezgodu kada je zbog noktiju prosuo kafu.

Šta je još Franc pričao o Zadruzi pogledajte u video-prilogu:

Bonus video

POLJUBAC KOJI JE PROMENIO SVE! Zerina sada hoće samo njega: Rešila se Čolaka ZAUVEK?

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.