Pesničenje u najavi! Kada ova pevačica uđe na Farmu napraviće haos! I svi znamo koga će da napada!

Biće ršum!

Pesničenje u najavi! Kada ova pevačica uđe na Farmu napraviće haos! I svi znamo koga će da napada!

Produkcija rijalitija "Farma" rešila je da atmosferu na imanju dodatno zakuva, stoga će ubaciti još jednu zvezdu koja će zasigurno napraviti lom
Objavljeno:

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da je biznismen Željko Rstić smuvao pevačicu Zlatu Petrović, čelnici "Pinka" su rešil da Zlatu pozovu u rijaliti. S obzirom da je Željko bio u vezi sa Vesnom Zmijanac, produkcija rijalitija "Farma" smatra da bi bilo jako zanimljivo da se "raščišćavanje računa" između dve pevačice odigra pred kamerama. Uvek ste sanjali da Kristijanu postavite bar jedno pitanje? Sad to možete! (VIDEO)

- Kada se pojavila informacija da su Željko i Zlata zajedno, ljudima koji produciraju "Farmu" sinula je ideja da suoče ove dve pevačice na imanju. S obzirom na to da je Zmijančeva u rijalitiju, ona nije upućena u novu vezu bivšeg dečka, pa će biti vrlo zanimljivo kada to sazna lično od koleginice - naveo je izvor i dodao: Nije mogla da mu odoli: Crni namamio Mariju u svoj krevet (VIDEO)
- Nije poznato kada će Zlata ući jer je već bila na imanju u Lisoviću i zna kako sve tamo funkcioniše, tako da s njom još pregovaraju. Koliko znam, Zlata i Vesna su do sada bile dobre prijateljice, a šta će se dalje odigravati, videćemo kada Zmijančeva čuje novosti iz spoljnjeg sveta. Velike su šanse da u rijaliti ubace i Željka, a Vesna je pre ulaska rekla da bi volela da se on pojavi u rijalitiju - rekao je izvor blizak produkciji.
Zlata na ove spekulacije nije želela da da konkretan odgovor. Tragedija Dušice Grabović rasplakala sve Farmere! Na najgori način je ostala bez majke... - Na farmi sam već bila i bilo bi mi mnogo još jednom. Da vam kažem nešto, jesam bila u kafani sa Željkom, tačnije, slučajno smo se tamo sreli. Popili smo, igrali, pevali, ništa posebno se među nama nije dogodilo. Vesna s njim nije u vezi dve godine, koliko znam, zato ne bi trebalo da bude skandala - iskreno je rekla pevačica, koja nije želela da potvrdi dolazak na imanje. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.