Nije mogla da sakrije svoju sreću: Goga otkrila detalje seksa u štali! (VIDEO)

sumiranje utisaka

Nije mogla da sakrije svoju sreću: Goga otkrila detalje seksa u štali! (VIDEO)

Goga Aleksić nije mogla da sakrije svoje uzbuđenje zbog seksualnog odnosa koji je imala sa Filipom, te je morala sve da otkrije Mariji
Objavljeno: 22:05h

Go-go plesačica Gordana Aleksić poznatija kao Goga, vidno jako je uzbuđena posle seksa sa Filipom. Ona nije izdržala a da to ne podeli sa najboljom drugaricom Marijom Mijanović. Šikljalo blato po Lisoviću: Farmeri ritualnim obredom proslavili dan svinja (VIDEO) Presrećna zbog onoga što se dogodilo sa Filipom u štali, Goga je zamolila drugaricu da sve ostane u tajnosti. Uprkos tome što o ovom seksu u štali trenutno bruji cela Srbija, ona je insistirala da sve ostane u tajnosti.

Pohvalila joj se kako se “ljubila” sa Filipom Đukićem. Marija je takođe presrećna što je pomogla prijateljici da ga pridobije. – Kako ti je bilo – pitala Marija, misleći na ljubljenje. Da se vidi raskoš: Filip skinuo gaće i počeo da maše svojim... (VIDEO) – Savršeno – kroz vrisak je rekla Goga. Marija ju je još posavetovala, da ako sledeći put poželi da se ljubi sa njim, zna kako to da odradi, i da ne treba da je dotiče ako je bude kulirao narednih dana.Ali, stvarno nismo spavali, samo smo se ljubili – poriče Goga da je imala seks.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.