Uzela stvar u svoje ruke! Goga oralno zadovoljila Filipa Đukića! (VIDEO) (18+)

Onanija live!

Uzela stvar u svoje ruke! Goga oralno zadovoljila Filipa Đukića! (VIDEO) (18+)

Sinoć je Goga imala malo poteškoća u početku, ali uspela je Filipa da odvede najpre do paravana pa pravo do kreveta
Objavljeno:

Goga Aleksić i Filip Đukić na sinoćnoj žurki ponovo su se ponovo zaigrali a go-go igračica je otišla i korak dalje. Odlučila je da mu pruži oralni seks. Imate li stida i srama?! Dušica i Goga merile muškost farmerima! (VIDEO)

Printscreen/Youtube/
Kao i na svakoj žurki do sada, glavni akteri su i ovoga puta bili Goga i Filip. Lezbo momenti! Pogledajte Gogu i Cecu u vreloj akciji ispod pokrivača! (FOTO) (VIDEO) Go-go plesačica nije imuna na manekena što svakodnevno dokazuje svojim ponašanjem. Kada se napije, kočnice joj popuštaju pa se baca u akciju. Sinoć je Goga imala malo poteškoća u početku, ali uspela je Filipa da odvede najpre do paravana gde su se i zaigrali. Filip je neumoran: Dohvatio je još jednu učesnicu Farme! (VIDEO)

morala je prilično da se potrudi, a malo se i iznervirala. - Hoću da me j*beš sad. Iako sam dobila, uporna je bila Goga, dok se Filip nećkao.
Najslađe je zabranjeno voće! Goga Aleksić lila suze na Farmi zbog oženjenog muškaraca! (FOTO) (VIDEO)
Printscreen/Youtube/
Goga nije bila zadovoljna veličinom njegovog penisa, pa je morala da uzme stvari u svoje ruke. Kleknula je ispred Filipa i oralno ga zadovoljila! nekoliko puta pomenula da ne želi da ga primi u svoj krevet, ali ovog puta u krevetu nisu imali snage da još jednom imaju seks.
Rade seks i svašta: Filipovo i Gogino zigovanje snimljeno mobilnim telefonom! (VIDEO)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.