VLADIMIR TOMOVIĆ IMAO NERVNI SLOM, PLAKAO I HTEO DA POBEGNE! Prvi mu je prišao EDIS i rekao mu "Brate..."
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

VLADIMIR TOMOVIĆ IMAO NERVNI SLOM, PLAKAO I HTEO DA POBEGNE! Prvi mu je prišao EDIS i rekao mu "Brate..."

Burna noć u Imaginarijumu!

Objavljeno:

Zadrugar Vladimir Tomović doživeo je ogroman stres kada mu je Dalila Dragojević u toku večeri u emisiji ,,Igra istine" u nekoliko navrata pomenula pokojnog oca koga je on izgubio pre šest meseci.

Ona mu je još jednom napomenula da njegov otac nije doživeo da se Vladimir stara o njemu, što je njega povredilo, pa je u naletu besa pokušao da je udari. Obezbeđenje je odmah odreagovalo, pa je jedva pokušalo da spreči fizički okršaj.

On je briznuo u plač od tuge, pa je napustio Belu kuću sa namerom da napusti Zadrugu zauvek i vrati se svojoj porodici, jer ovaj pritisak koji je dobio od strane Dalile nije mogao da podnese.

Svi zadrugari su učinili sve kako bi sprečili Vladimira Tomovića da pobegne iz Zadruge, a ono što će zasigurno privući pažnju svih je to što je i Edis Fetić među prvima potrčao i kroz suze posmatrao svog suparnika kako se guši u suzama.

On se pridružio takmičarima koji vole Tomovića i saosećao se sa njegovim bolom, a onda je izgovorio nešto što je u tom momentu oduševilo sve prisutne.

- Biće sve u redu, brate - rekao je Edis.

On nije želeo da se nameće dok su uz Vladimira stajali njegovi bliski ljudi iz Bele kuće, pa se ubrzo povukao.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.