ZABORAVILA NA RANJENOG VERENIKA! Maja sve bliža sa Alenom, sve vreme u izolaciji rade OVO! (VIDEO)
Međutim, istakli su kako su se ponovo zbližili tokom boravka u izolaciji, a Alen je istakao i kako mu veoma prija Majino društvo., Foto: Printscreen

Sve za MAju

ZABORAVILA NA RANJENOG VERENIKA! Maja sve bliža sa Alenom, sve vreme u izolaciji rade OVO! (VIDEO)

Inače, ranije tokom "Radio Amnezije" Alen i Maja rekli su kako su odlučili da se distanciraju

Objavljeno:

Alen Hadrović i Maja Marković ove nedelje su, po izboru vođe Lepog Miće, potrčci i zbog toga spavaju zajedno u sobi za izolaciju. Tamo, daleko od ostalih ukućana, koriste svaku priliku kako bi merkali jednu drugo.

To se desilo i tokom ove večeri. Oni su se u istom trenutku probudili, a zatim su se smeškali i posmatrali. Zatim je Alen odlučio da još jednom pogleda Maju od glave do pete, dok je ona nastavila da spava.

Inače, ranije tokom "Radio Amnezije" Alen i Maja rekli su kako su odlučili da se distanciraju. Međutim, istakli su kako su se ponovo zbližili tokom boravka u izolaciji, a Alen je istakao i kako mu veoma prija Majino društvo.

Podsetimo, Maja je verenica nekadašnjeg zadrugara Jovice Putnikovića koji je pre nekoliko nedelja doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. Da je Alen spreman sve da učini zbog Maje, govori i činjenica da je danas bio spreman da se fizički sukobi sa Kristijanom Golubovićem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.