NAŠ PEVAČ ISKASAPIO SUPRUGU: Ljubiša je IZBO NOŽEM u POŠTI, regovala je HITNO POLICIJA!
Hitna pomoć, Foto: RINA

tragedija

NAŠ PEVAČ ISKASAPIO SUPRUGU: Ljubiša je IZBO NOŽEM u POŠTI, regovala je HITNO POLICIJA!

Prema rečima izvora i meštana, Ljubiša je bio poznat u lokalnim muzičkim krugovima, jer je pevač i klavijaturista

Objavljeno: 19:04h

Muzičar Ljubiša Pavlović je pre dve godine iskasapio pevačicu i nevenčanu suprugu, policajac je sprečio da joj zada fatalan udarac! Jeziva tragedija potresla je celu Srbiju kada je muzičar Makarena Benda Ljubiša Pavlović (54) pre dve godine izbo je nožem bivšu nevenčanu ženu Sanju R. (38) u lokalnoj pošti, naočigled drugih ljudi i radnika!

Kako se saznaje, lokalni policajac, koji je čuo vrištanje, sprečio je muzičara da joj zada fatalni udarac!

Bizaran incident dogodio se u pošti u Kučevu, kada je Pavlović više puta izbo nožem bivšu partnerku. Ona je sa teškim povredama hitno prebačena u Klinički centar Srbije u Beogradu.

- Sanja je Ljubišina bivša nevenčana supruga i lokalna pevačica. Nedavno ga je napustila i on nije mogao da se pomiri sa tim. Kada je ušla u poštu, pojurio je za njom. Onda je iz pojasa izvadio kuhinjski nož i nekoliko puta je ubo u vrat, grudi i posekao je po licu. - tvrdi pa dodaje:

Krv je šikljala na sve strane. Odmah je pozvana Hitna pomoć, koja je ženu u teškom stanju prebacila u požarevačku bolnicu. Odatle je prevezena u Klinički centar u Beogradu i životno je ugrožena - ispričao je tada izvor iz istrage, a Pavlović je odmah uhapšen.

Prema rečima izvora i meštana, Ljubiša je bio poznat u lokalnim muzičkim krugovima, jer je pevač i klavijaturista.

1 / 4 Foto: Facebook

- Ima ''Makarena bend'', s kojim nastupa po lokalnim kafanama u Homolju. Peva, svira klavijature i harmoniku. Na svoje nastupe vodio je i Sanju. Šta je pošlo po zlu, nije poznato, ali nedavno ga je ostavila. Neki tvrde da je zapravo pokušao da ubije ženu koja je ranije pevala sa njim - pričao je sagovornik.

Viši sud u Požarevcu osudio je Ljubišu Pavlovića (56) iz Kučeva, na 5 godina zatvora zbog pokušaja ubistva bivše nevenčane supruge iz Rakove Bare.Njemu je izrečena i mera zabrane prilaska oštećenoj tokom tri godine, a dve godine posle izlaska iz zatvora moraće da joj plati 5 miliona dinara odštete za nanesene povrede. - kaže pa nastavlja:

Takođe, mora da plati i sudske troškove.Ova presuda je pravosnažna, jer je doneta na predlog višeg tužioca, na osnovu sporazuma o priznanju krivice optuženog. On je uhapšen u aprilu prošle godine i do sada je bio u pritvoru, odakle će biti upućen u zatvor, najverovatnije u "Zabelu".Na svu sreću, pevačica je preživela, a njen brat je pošto je prebačena u Beograd na lečenje, rekao tada će najverovatnije izgubiti vid na levom oku.

- Hvala bogu, Sanela više nije životno ugrožena, ali su lekari iz beogradske bolnice u kojoj je smeštena rekli da će izgubiti vid na levom oku - kaže njen brat. Kako je dodao tada, roditelji, koji su je posetili, preneli su mu da ona ima posekotinu preko oka i obraza, sve do brade.

Bonus video:

00:48

VELIKA DRAMA ISPOD SEVERA PO ZAVRŠETKU UTAKMICE: Morala da interveniše i Hitna pomoć

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.