GOGI SEKULIĆ ODUZETO 20.000 EVRA: Reč je o ozbiljnoj MRŽNJI!
Goga Sekulić, Foto: Damir Dervišagić

šok

GOGI SEKULIĆ ODUZETO 20.000 EVRA: Reč je o ozbiljnoj MRŽNJI!

Nakon samo nekolio sati od objave ona je dobila ovoliko

Objavljeno:

Pevačicu Gogu Sekulić zadesila je nepoželjna situacija zbog koje je izgubila 20.000 evra.

Naime, kada je Goga Sekulić izdala spot za novu pesmu "Anamneza" koju potpisuju pokojna Marina Tucaković i Damir Handanović.

Nakon samo nekolio sati od objave ona je dobila preko 300.000 pregleda, ali ubrzo je video nestao sa Ju tju plarforme.

Pevačica je odmah uzela stvar u svoje ruke i sa određenim ljudima uspela je da vrati spot na platformu, međutim ponovo je nestao. S obzirom na to da je ceo projekat izašao oko 20.000 evra, ona je u debelom minusu.

1 / 10 Foto: Espreso

- Video je dva puta objavljen na Jutjubu. Dešava se da pesme uopšte nema u pretrazi na Jutjubu, prosto ne postoji, kao da nikada nije objavljen. U praksi se događalo da nekada ne funkcioniše, odnosno da neko prijavi video i ne vidi ga nijedna platforma, ali pevači su uspevali da vrate video za nekoliko sati kada su bili u takvoj situaciji. - kaže pa dodaje:

Slučaj sa Gogom se dosta zakomplikovao, te ona na sve moguće načine pokušava da vrati video. Ona sumnja na hakere i da je neko ozbiljno sabotira budući da se mesec dana pričalo o njenom projektu na kojem je dugo radila - rekao je izvor.

Inače, pevačica Goga Sekulić i njen partner Uroš Damjanović razišli su se pre šest meseci, mada pevačica želi i zvanični prekid braka, njen još muž navodno ne želi da joj da razvod.

Bonus video:

52:54

SCENIRANJE 13.06.2021. GOGA SEKULIĆ 2.DEO

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.