KARLEUŠINA PODRŠKA JE BILA MAJKA DIVNA, A OTAC JE UVEK BIO U SENCI: Sada ga konačno VIDIMO, Nika je njegova KOPIJA!
Foto: Printscreen

OVO NISTE ZNALI

KARLEUŠINA PODRŠKA JE BILA MAJKA DIVNA, A OTAC JE UVEK BIO U SENCI: Sada ga konačno VIDIMO, Nika je njegova KOPIJA!

Fotografija je tu kao dokaz!

Objavljeno: 17:54h

Pop pevačica Jelena Karleuša često pokazuje koliko joj nedostaje majka Divna, a naročito je mart za nju težak mesec jer je upravo 3. marta nekadašnja popularna voditeljka i preminula. Pevačica objavljuje majčine slike, posvete i naglašava da - otkako je Divna umrla - ona nema kome da se požali kad joj je teško.

Jelena se divila majci, bila uz nju dok je bolovala od karcinoma, bila je svesna da Divna krije koliko joj je teško dok je bila na hemioterapijama.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram

Malo ko zna kako zapravo izgleda otac poznate pevačice.

Otac Jelene Karleuše Dragan, iako poznat javnosti, ne viđa se često u medijima, a posle majčine smrti, pevačica je još više vezana za njega.

Na Jeleninom profilu na „Instagramu“ nema mnogo Draganovih fotografija samo zato što pevačica privatnost vešto čuva od očiju javnosti.

Njen suprug Duško, kao i ćerke Atina i Nika, veoma poštuju i vole Dragana i koriste svaki mogući trenutak da budu svi na okupu.

Jelena je često isticala da je njena mlađa ćerka dedina kopija, a fotografija koja je osvanula na „Instagramu“ to i dokazuje.

Inače, kada se razveo od Jelenine majke Divne, otac Jelene Karleuše ponovo se oženio i iz drugog braka ima sinove Ivana i Nikolu koji sa starijom sestrom održavaju kontakt.

Divna je o bivšem suprugu uvek imala reči hvale jer nikada nije zaboravila ljubav koju je na početku osetila. Jelenina polubraća Ivan i Nikola pojavili su se u javnosti prvi put kad je pevačica proslavljala 10 godina braka sa Duškom Tošićem.

Dragan je Jeleni nakon Divnine smrti veliika podrška i nedavno su dali godišnjicu zajedno ženi koja je oboma značila jako u životu.

Iako su on i Divna bili razvedeni, negovali su odnos pun podrške, a zajednički cilj bio im je da uvek budu snaga svojoj ćerki Jeleni.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Bonus video:

00:28

Karleuša pokazala vilu od 2.500.000 €

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.