PROTRLJAJTE DOBRO OČI I POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ŽENA MAŠANA LEKIĆA! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

lepotica

PROTRLJAJTE DOBRO OČI I POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ŽENA MAŠANA LEKIĆA! (FOTO)

Mašan i Mira trenutno su u procesu razvoda, a voditelj je i novu devojku upoznao na poslu.

Objavljeno:

Autor serijala "Dosije" na TV Prva Mašan Lekić podelio je sredinom septembra prošle godine fotografiju za koju je pozirao sa svojom devojkom Kristinom Nikolić. On je otkrio da je sa izabranicom u Grčkoj, kao i da su izašli da obeleže njen rođendan.

- Slavimo Kris rođiš, Atina 2021 ― napisao je tada voditelj.

Ipak, to nije prvi put da je Mašan objavio fotografije sa svojom dragom, budući da je i u julu već delio kako oni uživaju u letu.

Mašan Lekić
foto: Instagram

Par je krajem februara prethodne godine dobio ćerkicu Zoi, koja je drugo Mašanovo dete. Voditelj već ima ćerkicu Miju, koju je dobio s voditeljkom Mirom. Kako su mediji pisali, Mašan i Mira trenutno su u procesu razvoda, a voditelj je i novu devojku upoznao na poslu.PROT

― Ljubav između njih dvoje je planula tokom saradnje na Lekićevoj emisiji „Dosije”, postali su nerazdvojni. Mašanov brak je bio završen i pre nego što se upustio u romansu s koleginicom, njihova osećanja su iz dana u dan bila sve veća i ona je ostala trudna. Lekićeva izabranica je mlađa od njega i vreme uglavnom provode zajedno na Zlatiboru, u njegovoj vikendici. Vidi se da su zaljubljeni, vest da će imati bebu ih je oduševila.

- Dok on ima ćerkicu Miju, njegovoj devojci će ovo biti prvo dete i raduje se što će se ostvariti kao majka. Zaista se vole, razlika u godinama im ne smeta, a Mašan je svoju partnerku upoznao i s prijateljima ― rekao je izvor blizak Mašanu prošle godine. ― Oboje su presrećni i posvećeni jedno drugom, lepe vesti ne kriju, raduju se prinovi i kuju planove za zajedničku budućnost.Inače, kako smo saznali, Mašan je odavno napustio porodični dom, ali je ostao u kontaktu sa suprugom Mirom prvenstveno zbog ćerke Mije.

Mašan Lekić
foto: Instagram

Bonus video:

01:59

Mašan Lekić i Ivana Stamenković Sindi otkrili koje borilačke sportove treniraju!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.