POJAVILI SE RANI RADOVI SRPSKE MAJKE, ZAKOPALA BI IH DA MOŽE: Da li je ovo stvarno ona?! AU, KAKVA NEVERICA! FOTO
Foto: printscreen

šok

POJAVILI SE RANI RADOVI SRPSKE MAJKE, ZAKOPALA BI IH DA MOŽE: Da li je ovo stvarno ona?! AU, KAKVA NEVERICA! FOTO

Ipak, neke slike iz prošlosti svako od nas bi želeo da zapali, a možda je ovo jedna od takvih fotki?

Objavljeno: 18:56h

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović već je 35 godina na muzičkoj sceni i tokom karijere snimila je 16 albuma i ostvarila velike uspehe, tako da je jedna od najpopularnijih ličnosti u regionu.

Naime, ona je imala svega devet godina kada je prvi put zapevala pred publikom, a prvi zvanični nastup održala je u hotelu na Crnogorskom primorju kao trinaestogodišnjakinja.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

Oduvek sam želela da postanem ovo što sam danas. Životni san mi je bio da se bavim muzikom, uvek sam govorila:"Ja ću biti velika zvezda", sanjala sam to noćima, to mi je mama govorila još dok sam bila mala. Kaže da sam ustajala noću, budila je i govorila:"Mama, mama, sanjala sam da sam postala velika zvezda, da se bavim muzikom", a ona bi mi rekla:"Dete, idi spavaj", ali... Što je babi milo, to joj se i snilo - rekla je Ceca.

Roditelji su joj ipak stavili do znanja da škola uvek mora da joj bude prioritet.

- Kada sam krenula u školu, a počela da pričam o muzici, majka mi je uvek govorila: "Škola je na prvom mestu, a ako je nešto suđeno desiće se. Škola mora da je prioritet, a na ostalo da se gleda kao na hobi", i tako je bilo. Mic po mic, ja sam počela da nastupam na ogroman moj pritisak... Stalno sam tati govorila da mi pomogne, da mama popusti, pošto je ona stroža, prosvetni je radnik. Krenula sam da nastupam na lokalnom nivou, to je počelo da se širi - rekla je ona, a u nju i njen talenat odmalena su verovali roditelji, familija i prijatelji, međutim bilo je i onih koji su bili skeptični zbog njenih godina. Jedno Cecino izvođenje pesme Nade Obrić u bašti kafane na crnogorskoj obali promenilo je sve.

Ipak, neke slike iz prošlosti svako od nas bi želeo da zapali, a možda je ovo jedna od takvih fotki?

Naime, Ceca nikada nije krila da je ugradila silikone, a na slici se jasno vidi da ih tada nije imala.

Fotka je iz davne 1994. godine i pevačica nastupa samo u brusu, što sada nikada ne bi uradila s obzirom da ne priliči njenim godinama više.

Ceca Ražnatović
foto: Instagram

Bonus video:

00:26

Veljko Ražnatović sa sinom Željkom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.