DA LI PREPOZNAJETE NAJPOZNATIJEG SRPSKOG GLUMCA? Preminuo mu je sin (3) 2017. godine, on danas ima 57! (FOTO)
Srđan Žika Todorović, Foto: Instagram printscreen

dečačić

DA LI PREPOZNAJETE NAJPOZNATIJEG SRPSKOG GLUMCA? Preminuo mu je sin (3) 2017. godine, on danas ima 57! (FOTO)

Prepoznajte li taj pogled?

Objavljeno: 21:09h

Dečak na fotografiji od malih nogu je bio okružen pokretnim slikama. Kako i ne bi kad su mu i otac i tetka velikani našeg glumišta.

Prvi film snimio je 1968, kada je imao svega tri godine, podelivši ekran sa Batom Stojkovićem i Evom Ras. Kratko, doduše, ali slatko. I dovoljno da odredi njegov životni put.

Srđan Žika Todorović
foto: Instagram printscreen

Ako vam kažemo da je njegov tata legendarni Bora Todorović, a tetka jednako slavna Mira Stupica, već znate da je na slici – Srđan Žika Todorović.

Srđan Žika Todorović
foto: Instagram printscreen

Ponekad otvori porodični album na Instagramu, pa nas vrati u prošlost, u vreme kada je pasionirano svirao bubnjeve i bio član kultnih bendova kao što su Ekatarina Velika ili Disciplina kičme.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

Nekad ume da ode još dalje, u rano detinjstvo i negde na Jadran gde je provodio letnji raspust. A pored crno-bele fotografije, nastale verovatno u drugoj polovini šezdesetih, koju je nazvao jednostavno „Mali Žika“, vidimo kako radoznalo posmatra sladoled u kornetu. Neka deca ne bi gubila vreme na analize omiljene poslastice, ali slatki dečak platinaste kose možda je bio malo zbunjen i nije znao odakle da počne...

Podsetimo, glumac je doživeo veliku tragediju 2017. godine - njegov trogodišnji sin preminuo je u porodičnom stanu na Vračaru.

Hitna pomoć je brzo došla na mesto događaja, ali reanimacija nije uspela. Posle smrti malog Dejana, obavljena je obdukcija koja je otkrila šta je uzrok smrti dečaka.

"Rezultati obdukcije potvrdili su da je smrt usledila posle prestanka rada srca. Rekli su da je reč o iznenandnoj smrti", kroz suze je potvrdila supruga glumca Ana Todorović.

Bonus video:

00:25

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Šta je Srđan Žika Todorović naučio na snimanju filma BAL NA VODI (VIDEO)

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.