OVO JE 23 GODINE MLAĐA SUPRUGA SRPSKOG GLUMCA: Ćosić sa njom ima 4 dece! (FOTO)
Slobodan Ćustić, Foto: youtubescreen

LEP PAR

OVO JE 23 GODINE MLAĐA SUPRUGA SRPSKOG GLUMCA: Ćosić sa njom ima 4 dece! (FOTO)

Jedno drugom su najveći oslonac i podrška

Objavljeno: 16:13h

Glumca Slobodana Ćustića gledate u seriji "Igra sudbine", kao Vukašina, desnu ruku Ade Kanački koju glumi Milica Milša.

Slobodan kada nije na setu on vreme provodi sa svojom suprugom Jelenom koja je od njega mlađa 23 godine i sa kojom ima četvoro dece. A najmlađeg sina je dobio pre tri godine i dao mu ime Ozren.

Slobodan Ćustić
foto: youtubescreen

Jelena i Slobodan otkrivaju da su se prepoznali čim su se sreli.

- Znala sam sve i pre nego što smo se sreli. Neobjašnjivo je. Susret je to samo potvrdio. Osećaj je bio kao da se već dugo poznajemo- govorila je ranije Jelena, dok Slobodan dodaje da iluzija nije bilo.

- U tome su me sprečile moje godine. Tada sam bio nešto stariji od Jelene pa sam drugačije sve to gledao... a nisam razmišljao o braku, nikada. Ljubav je najvažnija i ljubav je pitanje odluke, neće sama od sebe da opstane. Ljubav je bokor ruža, ako se redovno i sa pažnjom održava, živeće- pričao je ranije Ćustić.

Slobodan Ćustić
foto: Instagram

Slobodan je od Jelene stariji više od dve decenije, ali nijedno od njih dvoje se ne osvrće na to niti im razlika u godinama smeta.

- Kod Slobodana me je privukla njegova harizma, sloboda i lakoća postojanja i življenja. Snažna, nepokolebljiva volja i veseo duh. Iskre radosti koje su mu stalno tinjale u očima i osmeh koji je uvek imao bez rezerve- ispričala je tada Jelena i dodala da ljudi o svemu imaju predrasude pa je tako bilo i u njihovom slučaju.

- Predrasude uvek postoje, ljudima ne treba naročit razlog. Razlika u godinama je večita tema, ne samo u našem slučaju, mada je potpuno nejasno zašto. Ljudsko biće je određeno godinama jednako koliko i ulicom u kojoj živi. Voli se čovek, a ne broj. Voli se duša, a ona nema godine. Oni kojima su godine važne, govore o sebi i svojim strahovima, ograničenjima. Slobodanu i ime govori da je - slobodan, a i ja sam osoba bez predrasuda, oslobođena i neopterećena nametnutim “normama” i “pravilima”, čvrsto ističe Jelena.

1 / 2 Foto: Zorana Jevtić

Iako su posvećeni roditelji, Jelena ističe da deca ne mogu da učvrste brak.

- Ne može dete da učvrsti brak. Dete je onakvo kakav je brak - to je lepo rekao i Vladeta Jerotić i ne postoji ništa tačnije od toga. Ako otac i majka međusobno nemaju dobar odnos, ne može ni dete biti stabilno i harmonično. Dete u lošem braku može samo da ispašta, ali da ga učvrsti - nikako. Naš brak je stabilan zbog međusobnog poštovanja, razumevanja i prihvatanja, bez insistiranja da se ono drugo u bilo čemu promeni- priča ona.

Inače, Ćustić iz prvog braka ima sinove Nikolu i Ljubomira, a sa Jelenom ima sinove Vasilija Vida i Tanasija, ćerku Zariju i sada i malog Ozrena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.