ZANEMEĆETE KADA ČUJETE ŠTA JE SVE MILAN POPOVIĆ RADIO ZA SEVERINU!
Foto: PRINTSCREEN/HAPPY, ANA PAUNKOVIĆ

otkriveno

ZANEMEĆETE KADA ČUJETE ŠTA JE SVE MILAN POPOVIĆ RADIO ZA SEVERINU!

- Istina je, Severina i Milan dvoipolgodišnju vezu sporazumno su prekinuli.

Objavljeno:

Početak veze Milana Popovića (55) i Severine Vučković (50) bio je izuzetno filmski. Ona je pevala na njegovoj zabavi. Svidela mu se. Tvrdio je da pre te večeri nije bio baš upoznat s likom i delom buduće majke njegovog sina. Čuo je na druženju u Rusiji neki od njenih hitova. Ali nije, navodno, previše obraćao pažnju ni na njenu muziku dok se nisu sreli.

- Prvo me obasjalo sunce jer je zgodan. Posle, kad sam skontala da zna da svira gitaru, da zna sve meni drage pisme na svetu, a nije muzičar, da upravlja avionom, a nije profesionalni pilot, da upravlja brodom, a nije mornar..., bila sam gotova - prepričavala je Dalmatinka.

1 / 5 Foto: Dado Đilas, Nemanja Nikolić

Za Severinu se Milan u mnogo čemu pokazao fatalan od početka. Jasno, i ona za njega. Vezu sa verenikom Slavkom Šalinovićem, kraljem teretana, prekinula je preko noći i promenila njihove ozbiljne planove o budućnosti, pa ekspresno odustala od gradnje kuće u okolini Rijeke kako ne bi prepustita odnosu s Popovićem.

- Fascinirana sam Milanom, nisam upoznala svestranijeg muškarca od njega. Kad sam se zaljubila, smršala sam jer desetak dana nisam ništa jela - pričala je. Novu 2011. dočekali su u Budvi. Ni mesec dana od upoznavanja odvela je Milana kod majke Ani u Split. On je za nju bio pravi. Otputovali su na Maldive, zatim je par uživao u Egiptu, a početkom aprila su se verili.

Već 3. avgusta 2011. Severina je izjavila da je u trećemu mesecu trudnoće. Karijeru je stavila na pauzu, pripremala se za porođaj i život kakav su ona i Popović planirali. Pred kraj trudnoće, sve se zakomplikovalo i tad 40-godišnja Severina je morala u bolnicu da održava trudnoći. Milana su snimili kako joj skoro svakodnevno nosi cveće. Dolazio je i s njenom majkom. Nosili su joj i kuvanu hranu. Neizvesnost je prekinuta tek 20. febrauara 2012. kad je Seve carskim rezom rodila sina. Idućeg leta mediji su izveštavali o nezaboravnom letovanju, o poseti Brionima sa sinčićem, o krstarenju Jadranom na Popovićevoj jahti… Zato je bilo prilično šokantno na jesen kada je odjeknula vest Seve, kasnije će se Popović žaliti, bez njenog znanja, krstila sina.

Pevačica se jadala da je oca zvala na krštenje, ali joj se nije javljao mesecima. Počelo se pričati te jeseni i o burnim svađama koje je par proživljavao nekoliko meseci ranije, ali i kako je Severina u ljutnji i besu prsten vredan nekoliko stotina hiljada evra skinula s ruke i bacila u more nasred Bračkoga kanala. Sve dok se opet oboje nisu pojavili u medijima i izjavljivali ljubav.

- Volimo se. Zajedno smo. Naša ljubav nikad nije bila dovedena u pitanje - govorila je Seve 2013. Sve do avgusta te godine, kad je menadžer pevačice Tomica Petrović saopštio da više nisu zajedno.

- Istina je, Severina i Milan dvoipolgodišnju vezu sporazumno su prekinuli - rekao je za Gloriju. Pokazaće se za oboje da je to tek početak kraja jer je tad počela sudska borba za starateljstvo nad dečakom. Traje i danas. Puna je preokreta, zavrzlama, laži i spletki, međusobnih optužbi i kontroverzi.

Severina Kojić, Milan Popović
foto: Dragan Kadić

Bonus video:

00:29

Severina proslavila 50. rođendan: Pogledajte ko sa srpske estrade je došao!

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.