PEVAČICA "GRAND PRODUKCIJE" ZAVELA SAŠU! Iselio se iz stana i predao zahtev za razvod, to je bio NEVIĐENI SKANDAL!
Foto: Youtube printscreen/Toxic Music

opa!

PEVAČICA "GRAND PRODUKCIJE" ZAVELA SAŠU! Iselio se iz stana i predao zahtev za razvod, to je bio NEVIĐENI SKANDAL!

Ljubav je slepa i često ne bira vreme kada će se dogoditi!

Objavljeno: 20:09h

Atraktivna pevačica Tamara Milutinović, u žiži javnosti našla se kada su mediji počeli da pišu o tajnoj ljubavnoj vezi sa oženjenim kompozitorom Sašom Nikolićem.

Pevačica i tvorac brojnih hitova, među kojima je i njen najveći hit “Hajde da zažmurimo”, bili su u vezi nekoliko meseci. Prve simpatije su se rodile kada je Saša predao zahtev za razvod braka i napustio stan u kojem je živeo sa suprugom.

Kako su mediji prenosili prema rečima bliskih prijatelja, Tamara mu se u tom trenutku kao blizak prijatelj i saradnik našla kao podrška, ne sluteći da će se među njima roditi emocije. Jedno drugom su priznali da gaje jaka osećanja i uplovili u ljubavnu priču koja je iz dana u dan bila sve jača.

1 / 5 Foto: Espreso

Romansu su želeli da kriju od očiju javnosti, pa su izbegavali da se pojavljuju zajedno.

Tamara i dalje živi u svom stanu, a Nikolić u nekretnini koju iznajmljuje otkako je napustio porodični dom.

Pevačica nikada nije demantovala niti potvrdila ove navode, ali je jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji kod Ognjena Amidžića na pitanje o svom odnosu sa Sašom Nikolićem i da se zbog nje razveo odgovorila:

- Ne znam, to morate njega da pitate. Ja mislim da nije. Nisam nikada pričala o tome, ali mogu to da kažem. Mogu da kažem samo da su novinari napravili senzaciju od toga. Nisam sa oženjenim muškarcem, sa slobodnim sam muškarcem. Razveden je čovek, nije se zbog mene razveo - rekla je Tamara tada u Amidži šou.

Tamara je posle toga uplovila u vezu sa poznatim fudbalerom Darkom Jevtićem sa kojim je objavljivala i zajedničke fotografije na svom Instagram profilu.

- Sve vam je jasno kada sam po prvi put izbacila zajedničku fotografiju sa momkom na društvenim mrežama. To je dovoljan i snažan pokazatelj da volim Darka i da sam sa njim srećna. Inače, i on je po prvi put izbacio na društvene mreže fotografiju sa devojkom, tako da je onda situacija između nas dvoje potpuno jasna. Volimo se i to nam je najbitnije - izjavila je nedavno Tamara.

Bonus video:

03:35

Tamara Milutinović o sukobu sa Teodorom Džehverović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.