NAJSLUŠANIJA PESMA U 2016.  JE... Lista srpskih hitova je IZNENAĐENJE za sve, a VI ste GLASALI! (VIDEO) (ANKETA)
Foto: Printscreen

I idemooo!

NAJSLUŠANIJA PESMA U 2016. JE... Lista srpskih hitova je IZNENAĐENJE za sve, a VI ste GLASALI! (VIDEO) (ANKETA)

Od kada je sveta i veka naš narod uvek nađe povod za raspravu tokom slava i okupljanja, da li je u pitanju politika ili pak muzika, nebitno je...
Objavljeno: 13:10h

Žar koji mi unosimo u svaku debatu je neverovatna. Od Zvezde i Partizana, nekada BSK i Jugoslavije, monarhista i komunista, pa do rokera i narodnjaka. Svako drži svoju stranu i to ako treba "silom, a ne milom".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kod nas neće biti rasprave, biće samo navođenja pesama koje su najslušanije na Jutjubu, a dolaze sa ovih prostora, a VI ćete glasati u anketi na kraju teksta ko je od njih zaista najbolji!

foto: Damir Dervišagić

Pop, folk, "mešano mesao" za svakoga ima po nešto, osim nažalost za rokere, jer oni prosto ne slušaju muziku na Jutjubu ili ne postoje u brojkama o kojima mi pričamo, preko 15 miliona!

Imajte u vidu da su se neke pesme pojavile ranije, a neke kasnije, pa samim tim i broj pregleda nije realan, ali zato ste vi tu da nam pomognete da izaberemo hit za 2016. godinu.

Posle nedelju dana glasanja, anketa na kraju teksta dala je rezultate. Nažalost, nije dala samo jedno prvo mesto!

Prvo mesto podelili su Aleksandra Prijović sa pesmom "Senke" i

Maya Berović ft Jala Brat i Buba Corelli - To me radi!

foto: Printscreen

Ko je na kom mestu naše liste za naj pesme 2016. godine, možete da pogledate u anketi na kraju teksta, a još uvek možete i da glasate za vašeg favorita! To nikada nije na odmet.

Katarina Grujić

Pesma "Drugovi" koja je i relativno nova pesma, zaradila je već oko 12 miliona pregleda. Njena supranica bar što se muzike tiče nalazi se odmah "iznad nje".

Aleksandra Prijović

Čim su se pojavile "Senke" imale su tendenciju da postanu veliki hit, a sa 13 miliona i 200.000 pregleda su na jako dobrom putu.

Ana Nikolić (feat. Rasta)

Pesma "Konkretno" ima 14 miliona i 380 hiljada pregleda, što je odlična brojka, jedini problem u svemu ovome jeste taj što je Ana saopštila da ima najslušaniji album godine... Slušaniji i od Cece...Hmmm?

Saša Kovačević

Neverovatno je koliko dama postoji koje uporno klikću na njegove pesme i verovatno plaču što za njim, što za nekim drugim, ali svakako pesma "Živim da te volim" nakupila je 14 miliona i 400 hiljada pregleda na Jujtjubu.

Dženan Lončarević

"Dao sam ti srce" je poslednji Dženanov hit i jako se dobro kotirao na listama ove godine, a Jujtjub kaže skoro 15 miliona pregleda! Malo li je?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.