DUH IZ PROŠLOSTI IM NE DA MIRA! OVO JE PRAVO LICE SRPSKE MAJKE I NJENE MISTERIOZNE SESTRE! (FOTO)
Foto: Kurir

iznenadile

DUH IZ PROŠLOSTI IM NE DA MIRA! OVO JE PRAVO LICE SRPSKE MAJKE I NJENE MISTERIOZNE SESTRE! (FOTO)

Podsetimo, Lidija je sa Predragom u braku već sedamnaest godina.

Objavljeno:

Od početka karijere, Ceca Ražnatović susretala se sa brojnim usponima i padovima, a i u najlepšim i u najtežim trenucima uz nju je stajala jedna žena. Naime, Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić jedna drugoj su uvek bile i ostale najveći prijatelji, oslonac i podrška.

Fotografija stara tri decenije svedoči da su sestrinsku ljubav negovale od najranije mladosti, pa sve do danas, a najveća pohvala Lidiji nesumnjivo je činjenica da je Cecina deca doživljavaju kao drugu majku, dok je Ceca Lidijinoj dečici najbolja tetka na svetu.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Fotografija iz 1991. godine prikazuje voljene sestre na slikanju za naslovnicu "Nade", a danas je ova fotografija posebno popularna na mrežama. Ne samo da se komentarišu stajlinzi sestara, koji su danas ponovo u trendu, već mnogi komentarišu da se Lidija s godinama veoma promenila. Njena crna kosa i retro šik koji nosi sušta su suprotnost današnjoj plavuši odevenoj po poslednjoj modi. Ipak, mnogi su primetili da su obe sestre negovale prirodnu lepotu, a da Lidiji crna podjednako lepo stoji kao i Ceci.

Podsetimo, Lidija je sa Predragom u braku već sedamnaest godina, imaju četvoro dece koje obožavaju, ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra.

Osim što je Lidiji bio divan muž, odani zet Cece Ražnatović uvek je bio tu da zameni mušku figuru, koja je u njenom životu nedostajala gubitkom supruga.

Bonus video:

00:15

Razgolitila se Anastasija Ražnatović, ovako se provodi kod dečka u Španiji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.