SVI IZBEZUMLJENI MARIJANOM MATEUS: Osvanula njena fotka koja je potpuno RASKRINKAVA, ovo je njeno PRAVO LICE!
Foto: Instagram

oduševila

SVI IZBEZUMLJENI MARIJANOM MATEUS: Osvanula njena fotka koja je potpuno RASKRINKAVA, ovo je njeno PRAVO LICE!

Poslednjih dana boravi u detoks klinici "Vivamayr" u Austriji

Objavljeno:

Dizajnerku Marijanu Mateus sve manje imamo prilike da vidimo u Srbiji, a već dugi niz godina se nije oglašavala za medije.

O njenom životu javnost može da vidi samo putem njenog Instagrama na kojem redovno postavlja fotografije sa brojnih destinacija, od Evrope do Amerike.

Ali ono što je neosporno jeste da kako godine odmiču, Marijana izgleda sve bolje, čemu svedoče i komentari pratioca ispod fotografija.

Iako su je mediji dodelili titulu žene sa najboljim nogama na javnoj sceni, pored toga u svojim godini može se pohvaliti linjom na kojj bi joj i mnogo mlađe koleginice pozavidele.

Poslednjih dana boravi u detoks klinici "Vivamayr" u Austriji, a pratioce redovno obaveštava o tome kako izgledaju njen dani u ovom hramu zdravlja.

Marijana je nasmejano pozirala u garderobi sa zmijskim printom, a komentari i pohvale su se munjevitom brzinom ređali ispod objave.

"Najzgodnija", "Brutalna", "Savršeno izgledaš", samo su neki od njih.

Već deset godina Marijanina baza je London, a pre toga je godinama živela u brojnim metropolama širom sveta. Devedsetih je živela u Americi na relaciji Njujork - Majami, potom se seli u Budimpeštu, jedno vreme provodi u Srbiji, odakle odlazi u Ženevu, potom Nemačka, a nakon toga Engleska prestonica.

Bonus video:

00:34

Marijana Mateus stigla na Cecin rođendan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.