MARINA VISKOVIĆ TVRDI DA JE DŽENIFER LOPEZ!
Marina Visković, Foto: Damir Dervišagić

haos

MARINA VISKOVIĆ TVRDI DA JE DŽENIFER LOPEZ!

- Nemam ništa protiv, ja se divim ženama koje mogu da idu na štiklama ceo dan i u haljinama i da se sređuju, ja ne... Ja više ni farmerke ne nosim - priznaje ona

Objavljeno:

Pevačica je objasnila da ona preferira prirodna izdanja i da se ne ustručava da objavljuje fotografije bez šminke, baš kao i Džej Lo.

Iako javni posao zahteva šminku i eleganciju, Marina Visković kaže da joj više prijaju prirodna izdanja. Za razliku od njenih koleginica koje na društvenim mrežama objavljuju fotografije na kojima su tip-top skockane, ona preferira zdrav život.

Govoreći o svom načinu života, u jednom trenutku je sebe čak uporedila i sa svetskom zvezdom Dženifer Lopez, čime je nasmejala sve oko sebe.

1 / 6 Foto: Instagram

- Ne ponašam se kao javna ličnost, na Instagramu volim da propagiram zdrav život, opuštena sam i ne mogu stvarno da se montiram za moj stori, zato što je to moj realan dan i to delim sa svojom publikom i mislim da to ljudi vole kad je neko prirodan i opušten - rekla je Marina u emisiji Zvezde Granda - Specijal i dodala:

- Nemam ništa protiv, ja se divim ženama koje mogu da idu na štiklama ceo dan i u haljinama i da se sređuju, ja ne... Ja više ni farmerke ne nosim - priznaje ona.

- Ako pogledamo holivud i holivudske zvezde, onda je to to, to je ta kežual varijanta, na primer Džej Lo koja je ljudima napravila jasnu sliku kakva je u javnosti, a kakva je privatno - kazao je voditelj Siniša Medić, a pevačica je odmah zaključila:

1 / 5 Foto: Printscreen/ Instagram/ jlo

- Ja sam ti kao Džej Lo - kazala je ona.

- Ja gledam malo pre ko ulazi u emisiju da li je Džej Lo ili Marina Visković - kazao je Voja Nedeljković u svom maniru i nasmejao sve u studiju.

Bonus video:

17:32

OD SMERNE I FINE DO VAMP DEVOJKE SA TETOVAŽAMA Marina Visković promenila fazon i stajling IZGLEDA NIKAD LEPŠE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.