OVO JE CELA SRBIJA ČEKALA! LJUBICA KARAĐORĐEVIĆ POKAZALA TEK ROĐENU ĆERKU! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

divno

OVO JE CELA SRBIJA ČEKALA! LJUBICA KARAĐORĐEVIĆ POKAZALA TEK ROĐENU ĆERKU! (FOTO)

Mihailova izabranica, naime, objavila je fotografiju na kojoj je Isidora u zagrljaju četiri godine starije sestre Natalije.

Objavljeno:

Princ Mihailo Karađorđević i njegova supruga princeza Ljubica 17. maja dobili su ćerku Isidoru, a malena naslednica srpskog prestola je neodoljiva, što su prvi utisci onih koji su imali tu čast da je čim je izašla iz porodilišta vide. Sada je i javnost dobila privilegiju da se uveri liči li princeza na mamu ili tatu, a sve zahvaljujući Ljubičinom "Instagram" postu.

Mihailova izabranica, naime, objavila je fotografiju na kojoj je Isidora u zagrljaju četiri godine starije sestre Natalije a taj dirljiv momenat opisala je rečima.

- Nе mogu da se odlučim šta mi je draže: koliko su neodoljive zajedno, ili pomisao kakvo će to neraskidivno prijateljstvo biti kada malo porastu.

U produžetku Ljubičinog posta nizali su se komplimenti, a svi su primetili koliko je princeza Natalija požrtvovana i koliko voli sestricu.

Druga ćerka Mihaila Karađorđevića nesumnjuvo je privukla veliku pažnju javnosti, koja će ipak sačekati da malena princeza malo poraste ne bi li donosila zaključke na koga je likom, a na koga podseća temperamentom.

Bonus video:

07:18

PRVA BEBA KOJU JE ENGLESKA KRALJICA DRŽALA BIO JE ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ Ambasadorka Joksimović otkrila NEVEROVATNE NEPOZNANICE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.