ESPRESO TVITER Kako je Zvoganj slao poljupce i muvao ribe dok su ga zli tviteraši prozivali! (VIDEO)
Foto: Petar Lazović

espreso tviter

ESPRESO TVITER Kako je Zvoganj slao poljupce i muvao ribe dok su ga zli tviteraši prozivali! (VIDEO)

Dečko ošišan na budalu, lik koji krade tuđe fazone, veliki šmeker, glupak i dosadnjaković...
Objavljeno: 12:53h

Jutjub senzacija, veliki miljenik devojaka, autor čuvene "Copetove kuhinje" - slavni Danilo Dabić iliti Zvoganj, bio je gost naše rubrike Espreso Tviter.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedan zlobnik poručio je ovom prilikom našem mladom umetniku da kada čuje njegovo ime dobije dijareju, pa nam se gost malo uplašio i nije hteo da mu nešto odbrusi, jer je po slici video da je tviteraš jači od njega.

foto: Petar Lazović

Zvoganj se očekivano malo i pomuvao sa jednom tviterašicom koja nam je otkrila da on ima najlepši zagrljaj od svih osoba sa kojima se grlila, na šta joj je on odgovorio da je to verovatno istina jer je mnogo vežbao, ali i da je isto tako siguran i da se ona lepo grli. Bljuc!

foto: Petar Lazović

Muvanje se nastavilo pa su pali i komplimenti da ima jako sladak glas, da je savršen i blablabla, a on se zacrveneo i postiđeno zahvaljivao. Posle je video i fotku jedne od tih riba i poručio joj da mu pošalje poruku na Fejsu...

Na kraju su tviteraši krenuli da ga napadaju da je dosadan, da je pokrao fazon nekih likova za koje on nikad nije čuo, da je ošišan na budalu, da je glup, a on nije imao gde, pa se malo i složio sa njima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.